Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog vagy a párkapcsolatodban?
Figyelt kérdés
Ha nem,miért nem?Mióta vagytok egyutt?2009. okt. 9. 15:43
2/16 anonim válasza:
Én nagyon boldog vagyok a párkapcsolatomban!!!! Nagyon kiegyensúlyozott,soha nem veszekszünk inkább megbeszéljük ha probléma van vagy nem tetszik valami,nagyon szerelmes vagyok.és minden meg van benne ami kell..jah és nagyon jó az ágyban;)
3/16 anonim válasza:
Lehetnék boldogabb is,elég gyenge az ágyban,nem mindig megy neki.Fél éve vagyunk együtt.De máskülönben nem rossz fiu.
4/16 anonim válasza:
Novemberben leszünk együtt 1 éve,és nagyon boldog vagyok :-)
Mondhatni szárnyalok :-D
5/16 anonim válasza:
hát nem éppen mert ma szakítottunk.. kicsit kur*ára ki vagyok bukva...:(
6/16 anonim válasza:
veszekszünk sokat,néha nem érzem magam miatta boldognak,de el tudom képzelni hogy 70évesen is veszekszünk apro hülyeségeken majd...
22/L
és lassan 3 éve együtt
8/16 anonim válasza:
nem :'( aztért mert nem tudom, hogy vethetnék véget a kapcsolatnak, nem szeretném megbántani, de én nem szeretem már úgy mint az elején..
17/L
9/16 anonim válasza:
Nálam hasonló a helyzet, mint a 15:54-esnél. A pasim írtó jó fej, de gyenge az ágyban. Változatosabb szexuális életre vágyom.. elegem van, hogy mindig ugyanabban a poziturában legyen orgazmusom. De ezt leszámítva, aranyos, figyelmes... ezért is vagyok vele.
10/16 anonim válasza:
A legeslegboldogabb..:DD és már 2éve és 7hónapja!!!Bár vannak kisebb viták, de 5percnél tovább nem tudok rá haragudni, ő rám meg duplán:D a világon mindennél jobban imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!