Mennyire vagy boldog a jelenlegi helyzetedben, munkádban, párkapcsolatodban?
Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 19:39
1/7 anonim válasza:
boldog nyűgösködéssel fogadom a munkámbeli problémákat, mert szeretem, amit csinálok,
a páromat imádom nagyon nagyon nagyon, és boldog vagyok, hogy végre megtaláltam :P
nem könnyű az életem, senkié sem az, de mindig meg lehet, meg kell találni azokat a jó dolgokat, aminek az ember örülni tud:)
2/7 anonim válasza:
egyáltalán nem
párkapcsolatom nincs is
3/7 anonim válasza:
Vissza kérdezek:
A mai világban van egyáltalán boldog ember?
Anyira rohanó világot élünk,hogy az ilyesmire már időnk sincs.
4/7 anonim válasza:
A munkám okés, de a párkapcsolatom, az egy nagy semmi.
5/7 anonim válasza:
Mi az hogy a mai világban van-e boldog ember??! Persze!!!
Imádom a családomat, örülök hogy tanulhatok, hogy nemsokára lesz munkám, és hogy van rá lehetőségem hogy a párommal akit nagyon szeretek a második közös albérletünkbe mehetünk!!
6/7 anonim válasza:
Az első válaszadó vagyok :P Kisbabát várok :)) A párom agyon szeretget. Hogy ne lennék boldog? :)
7/7 anonim válasza:
Nincs barátnőm,tanulok mint állat,anyámékkal élek,robogóval járok,kutyám van,válság van,25%-os ÁFA van,nincs Gyurcsány...hogy a jó francba ne lennék boldog??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!