Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatodban a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatodban a szerelem mennyi idő után alakult át szeretetté?

Figyelt kérdés

Hány hónapig/évig tartott a nagy lángolás kb. mikor vetted észre, hogy elmúlt és átment szeretetté ragaszkodásá?

KORT ÉS NEMET IS!

2010. febr. 23. 06:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Jajjjj ez jó kérdés..Sajnos nem tudnám megmondani:D.

Hát most a 8.ik évben vagyunk.Minden jó szerencsére a kapcsolatunkban. Na persze vannak viták...amik max 5-10 perccel jár:)) aztán minden ok. Szeretni szeretjük NAGYON egymást..még a mai napig is minden nap többször elmondjuk:) főleg elalvás előtt. De hogy konkrétan a lángolás mikor múlt el..nem tudom...2 éve már biztosan nincs az az érzelmi lángolás amire te gondolsz. De erről szól majd a házasság is.A szerelem átalakul szeretetté és azt hiszem, hogy az már fontosabb. Amúgy miért kérdezed? Te már nem kezded érezni és nem tudod, hogy normális-e?

2010. febr. 23. 07:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
24/L Bocsiiikaaa
2010. febr. 23. 07:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Fú azta ti 16évesen jöttetek össze:)jó ilyenekről is olvasni.

Én nem tudok sajnos hozzászólni...23L.

2010. febr. 23. 08:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a szerelem..:D
2010. febr. 23. 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első férjemmel kb pár év után már csak a szeretet volt. Az 16 évig tartott. Mostani barátommal 4 és fél éve vagyok, de még mindig fülig szerelmesen. De ez az elejétől kezdve más mint az első volt. Én is kíváncsi vagyok meddig tart majd ez a forró, szenvedélyes szerelem. Nem áltatom magam hogy a sírig, de el tudom képzelni hogy még sok-sok évig, ahogy most álllunk. És nem csak rózsaszín dolgok történtek velünk, tehát akár el is múlhatott volna, de nem így történt, hanem idővel mintha erősödne a szerelem. Kívánom hogy minél többén éljenek át ilyet.
2010. febr. 23. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:
én 26 nő, párom 32 férfi. 5 éve vagyunk együtt. az első 1-2 év igazi lángolás, szenvedély, romantika volt, de mára már nem az... én még próbáltam feldobni a kapcsolatunkat úgy egy éve folyamatosan, de már meguntam. a párom fáradt, sokat dolgozik, nem sexelünk, csak hetente egyszer. romantika nincs, szenvedély nincs. szerelem még szerintem van, de egy-két év és csak szeretet lesz szerintem. de kinél hogy... valahol az első pár hónap a szerelem, szenvedély, utána marad a biztonság, a szeretet. de valakinél 5-10 évig is elhúzódik. attól függ....
2010. febr. 23. 09:59
 7/14 anonim válasza:

2 eve vagyunk egyutt a szerelem meg mindig ugyanolyan mint a legelejen, vagy erosebb.

en 16L, o 23

2010. febr. 24. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kérdés.

Mind a ketten 18 évesek vagyunk, 17 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást, de már elmúlt a lángolás. Részemről már olyan 5 hónapja kihalt ez az érzés. De ettől függetlenül nagyon szeretem Őt. Azt azért hozzáteszem, hogy kb 7 hónapot teljes szerelemmel végig udvaroltam mire összejöttünk, tehát ha időtartamra vagy kíváncsi, úgy 19 hónapig tartott ez nálam.

Bár szeretjük egymást, sokat veszekszünk, és néha úgy érzem jobb lenne külön lenni, szabadnak lenni. De hát mindenhol vannak ilyen időszakok.

2010. febr. 24. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
18/f vagyok amúgy
2010. febr. 24. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálunk több mint egy év után. Kevésnek tűnik így, de koromhoz képest egész jó. Persze igazából én még mindig odavagyok a barátomért, csak ő nem mutatja ki az érzéseit, és ezért nincs már az a tűz... 15/L
2010. febr. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!