Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatodban a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatodban a szerelem mennyi idő után alakult át szeretetté?

Figyelt kérdés

Hány hónapig/évig tartott a nagy lángolás kb. mikor vetted észre, hogy elmúlt és átment szeretetté ragaszkodásá?

KORT ÉS NEMET IS!

2010. febr. 23. 06:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hat eloszor ugy 5 honap utan tunt el, akkor azt hittem ez a veg. 17 voltam, o 18. azota eltelt 4 ev es meg mindig egyutt vagyunk. o szerintem allandobban es biztonsagosabban szeret mint en ot, legalabbis neha ez az erzesem. ami engem illet, van hogy mely szeretettel szeretem, van hogy az idegeimre megy a hulyesegeivel es van hogy ugyanugy fellangolok mint a legelejen, ugyanugy 360at forog a gyomrom amikor megcsokol es ugyanaz az erzes fog el ha atolel. nincs mar meg allandoan a nagy langolas,ami az en esetemben inkabb egy fantasztikusan intenziv es harmonikus lebeges volt, de valahogy megis mindig felbukkan amikor a legkevesbe szamitok ra. valahogy mindig ujra es ujra beleszeretek. es szerintem ez jo. kicsit labilis ez a fajta erzelemhullamzas, de egy szangvinikus hangulatembertol nem rossz teljesitmeny. :p es szerintem jo hogy mindig megujulunk mi is meg a kapcsolat is. mert sokat valtoztunk mind a ketten az eltelt ido alatt, akarcsak a kapcsolat is. emiatt meg az uj erzese miatt is szukseg van erre hogy ne laposodjon es ne hideguljon el-szerintem.
2010. febr. 24. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 14 voltam mikor összejöttem a barátommal ,eleinte csak fellángolás volt,de már tiszta szívből szeretjük egymást.:)

19/l

2010. febr. 24. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen jötem össze a párommal, 5 évig jártunk, szakítottunk mert ő még fiatalnak érezte magát meg nála már nem szerelem volt, hanem szeretet és ez kevés volt neki. Ennek már 4 éve, én azóta is szeretem,szerelemmel. Ugyanúgy elfog a remegés ha látom az úton mint régen. Nálam nem vált szerettté, sajna nála igen. Állítólag az első két év alatt ez átalakul, nos nálam nem sikerült,most nem szenvednék annyira. 27L
2010. febr. 25. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 43,a párom 45,20éve szerelmesedtünk egymásba,de még mindig lángol a szerelem tüze!

Szerintem,ha mindig feldobod valamivel a kapcsolatot,akkor sose alszik ki a tűz!:)))Néha kisebb lánggal ég,de meg lehet lobbantani!:)))

2010. febr. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!