Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért látok mindig hibákat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látok mindig hibákat a másikban?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Nem sok kapcsolatom volt eddig, a leghosszabb 2 évig tartott.

Akkor vettem észre magamon, hogy néha csak a hibákat látom a másikban. De ilyen teljesen értelmetlen dolgok esnek rosszul pl. hogy nem borotválkozik meg, este túl hamar elalszik. Ilyenkor ugyan nem kezdek el veszekedni, csak poénkodva megemlítem a másiknak, hogy ez rosszul esik. De egy ilyen után mindig elmegy az életkedvem és azt várom, hogy a párom "kiengeszteljen". De miután hazamegyek újra rendbe jön a hangulatom és mindig megbánom, hogy így viselkedtem.

Először amikor ezt tapasztaltam, azt hittem amiatt van ez, mert már régóta együtt voltam az akkori párommal és elmúlt a szerelem.

Már nem vagyok együtt vele és azóta volt már új kapcsolatom. Teljesen odáig meg vissza voltam érte, a mennyekben éreztem magam, mikor vele voltam, de nála is előfordultak velem ilyen napok.

Ilyenkor talán azt várom, hogy ha kifejezem, hogy valami nem tetszik, akkor javít rajta, vagy nem is tudom. Szerintetek miért van ez? És hogy tudnék változtatni ezen? Mert ez nekem is nagyon rossz, de egyszerűen úgy érzem, mintha teljesen más aggyal gondolkoznék olyankor.

2012. febr. 20. 21:51
 1/2 Tactical ***** válasza:
Lehet hogy fáradt vagy, és nem tudod megfelelően kontrollálni az érzelmeidet, vagy egyszerűen még egy kicsit gyerekes vagy és ragaszkodsz a megszokott álomvilágodhoz!:)
2012. febr. 20. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert a között a kép között amia fejedben van meg a valóság közt különbség van. Mert ha ilyen apróságok vannak amik zavarnak akkor azt is jelentik h semmibe veszik h neked mia jó és ez sz*ul esik.
2012. febr. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!