Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akiknek a férjének/feleségének időigényes hobbija van, hogy viselitek?
Az én férjem is zenész. Én tudomásul vettem, hogy heti 2-3 este erre megy el. Ahogy írtad, ez így volt akkor is, mikor megismertem, mikor jártunk, mikor összeköltöztünk és mikor hozzámentem. És így van most is.
Az a rendszer, ami nálatok van, hogy alvásidőből veszi el, semmiképpen nem jó, de ezt te is látod. Én inkább nélkülözöm heti 2-3 este pár órára a férjemet (ha koncert is van, akkor igen, még egyszer), de mikor otthon van, akkor kipihent, vidám, jó vele lenni. Próbáljátok szerintem azt, hogy ne alvásidőben menjen, de nem is 6 órát, csak mondjuk 2-3-at. Szerintem ezzel járnátok a legjobban.
Bocsánat, de megírnád, hogy milyen hobbiról van szó?
Amit jobban el tudnék képzelni, az az, hogy a hobbival nem minden napo foglalkozik, hanem pl péntek-szombat este, akkor másnap ki tudná magát aludni.
Ha meg inkább naponta akarja továbbra is, akkor állítsa be az órát, ami pl. éjfélkor (vagy ami a szükséges idöpont lenne) jelez neki, hogy ideje abbahagyni. Erre minden felnött ember képes kellene, hogy legyen.
Az a baj, hogy akinek van valamelyik művészeti ággal foglalkozó ismerőse az tudja, hogy ez nem egy olyan dolog, amit be lehet lőni, időhöz lehet kötni. Itt ha jön az ihlet és az alkotási vágy akkor azt nehéz visszafogni. Ő mégis visszafogja sokszor a családja kedvéért és ez becsülendő, de nem lehetne meghatározott időhöz kötni, ezt én is jól tudom. Egyébként van hogy nincsen termékeny hangulatban és akkor akár hetekig nem csinálja, de ha abban van akkor nem tudja megállni, hogy ne ezzel töltse az ideje nagy részét. Egyébként korábban írtam már, hogy zenével foglalkozik.
Amúgy persze, beszéltem már vele erről, és mondtam neki hogy nem panaszkodni szeretnék, mert nem érzem magam elhanyagoltnak, csak miatta aggódom, hogy mindig olyan fáradt és kialvatlan. Azt mondta, hogy hagyjam neki, hagy csinálja neki ez így jó, ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!