Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most szerintetek normális az a férj, aki azt mondja a feleségének, hogy mostmár alvás, számítőgép kikapcs?
Szerintem meg nem. Ha még 4-kor is kell kelni reggel, akkor is ha akar gépezik az asszony. Majd lefekszik ha akar. Nekem is van néha hogy hajnali 2-3-4-5-ig gépezek, de mondjuk olvasok vagy valamilyen filmet nézek, esetleg nyelvet tanulok. De még ha értelmetlen dolgokra is pazarolnám az időmet, csak azért mert kikapcsolódok, akkor is, az én ügyem hogy mit csinálok. Attól hogy a férjem, még nem korlátozhat. És ha függő is a feleség, akkor addig úgysem lehet semmit se tenni, míg a feleség rá nem jön/be nem ismeri, hogy tényleg függő. Persze, ha a férj elbeszélget vele erről normálisan, akkor lehet hogy észbe kap.
A lényeg, hogy én a férj helyében nem mondanám ezt a feleségnek, majd jön tentézni ha akar. Ha meg tényleg gond van, akkor meg asszonykával elbeszélgetnék hogy ez nem okés.
"szerintetek normális az a férj"
Nem normális!
(Mert elvett feleségül.)
Nálunk is egész éjjel gépezett az exbarátnőm...
Azután kiderült, hogy pasikkal levelezett és talikat beszéltek meg!!!
(Már repült.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!