Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most szerintetek normális az a férj, aki azt mondja a feleségének, hogy mostmár alvás, számítőgép kikapcs?
Én konkrétan ugyanezt szoktam mondani. Pontosabban "na most már aludjunk, számítógép kikapcs."
Én ebben nem látok semmit. Szerintem teljesen életszerű a helyzet. Otthon van a pár, éjjel, amikor már későre jár, akkor az egyik a másiknak jelzi, hogy már fáradt. Ennyi a történet.
Nem kell ebből női egyenjogúsági harcot csinálni. Nincs megtiltva a számítógépezés neki, csak mert ő nő. Egészen egyszerűen késő van, és fáradt a férje. És egy normális kapcsolatban megtesszük amit a párunk kér, és nem csak azért is hajnal 5-ig gyakori kérdésezünk.
Hát, attól is függ milyen stílusban mondja ezt.
pl Nálam az volt, hogy az elmúlt 1-2 hónapban nagyon rosszul aludtam. Éjszaka nem tudtam egész pontosan, 4-5 körül aludtam csak el. Így nem láttam értelmét lefeküdni és csak forgolódni.... Ezért játszottam a gépen, és eléggé rászoktam. Annyira , hogy kicsit visszaesett a hétköznapi szex a férjemmel.
De észbe kaptam amikor rám szólt, hogy oké, ha nem tudok aludni, de azért gépezni szex után is lehet:)....így megbeszéltük, hogy amikor ő menne ágyba, akkor én is megyek. Megvan a hancúr, és ha nem vagyok álmos, visszaülök gépezni.
Bár most inkább olvasok, mert megjött az új Stephen King könyvem:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!