Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál egy ilyen SMS után?
Figyelt kérdés
Nő: de te szereteted?
A férjem: jó kérdés szerintem már nem csak valami más
nem tudom,meg szokás vagy biztonság vagy hogy ismerjük már egymást meg szoktuk egymás társaságát!Nem tudom.
2014. aug. 5. 13:49
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez annak a jele, hogy a férj nyitott. Ha nem lenne az, visszakérdezett volna, hogy "Mit számít az neked? Ő a feleségem, kitartok mellette."
12/14 anonim válasza:
Előbb-utóbb lépni fog. Ha most nem csal meg, amint lesz alkalom, meg alkalmas nő-meg fog csalni téged.
13/14 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy meg akarja dugni a nőt. Azt nem mondhatja, hogy szereti az asszonyt, mert az hogy néz ki? Meg akkor majd nem akar vele dugni a másik. Azt se mondhatja, hogy nem szereti, mert akkor meg azt mondja, hogy akkor hagyd el. Így aztán hadovál valami süket dumát, amiről szokott olvasni, hogy a kecske is meglegyen, meg a káposzta is megmaradjon.
14/14 anonim válasza:
Megfordítanám a kérdést. Ha más nőhöz kötődik, lehet-e szerelmes a feleségébe?
Vagy ha nem szerelmes a feleségébe, csak szereti mint embert, az elég-e a feleségnek? megalkuszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!