Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál egy ilyen SMS után?
Nő: de te szereteted?
A férjem: jó kérdés szerintem már nem csak valami más
nem tudom,meg szokás vagy biztonság vagy hogy ismerjük már egymást meg szoktuk egymás társaságát!Nem tudom.
Nekem nem férne bele a megbocsájtom kategóriába.
Biztos, hogy már nem szeret, máskülönben nem flörtölne más nőkkel. Az is lehet, hogy csak azért írja ezt a nőnek, hogy ágyba tudja vinni, de igazán akkor sem szeret már téged, maximum mint embert, nem akar elhagyni, de más nő után néz. Kérdés, neked jó-e ez így!
Nehéz ilyen helyzetben, de először is lehiggadnék (persze, elsőre nyilván kiakadnék). Aztán rákérdeznék a férjemnél, mi is ez. Ha nagyon hebeg-habog, akkor probléma van.
Másfelől sztem nem szép dolog más sms-eit elolvasni, még ha a férjedről is van szó. Ha megnézted, bizonyára Te is érezted, h vmi nem stimmel. Nem tisztem eldönteni, ki mennyire hibás, de ha meg tudsz neki bocsátani, próbáljátok meg helyrehozni a házasságotokat.
Attól függ, én ki lennék ebbe az édes hármasba.
Ha a feleség, aki a férje telefonjába észrevesz egy ilyen sms-t, nyilván megkérdezném, hogy tényleg így érez-e, és hogy mire véljem ezt. A válasz függvényében átgondolnám, és átbeszélném vele, hogy hogyan tovább.
Ha én lennék az édes hármasban a pótkerék, akkor úgy gondolnám, hogy döglött lovat etetek. Mert ha már el is múlt a szerelem a házasok között, van egy összetartozás, valamint sok év közös emlék, amit egy szerető nem fog tudni pótolni. Csak az ágyban lehet jelen esetben pluszt adni a férfinek. Ez a pasi nem akar menni, és bizonytalan. Valami nem az igazi, de ezt még meg lehet beszélni.
Először elmagyaráznám a férjemnek, hogy mit kerestem a telefonjában.
Aztán megbeszélném vele a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!