Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire mérvadó a végzettség a párkapcsolatban?
Én nagyon egyszerű családból származom. A szüleim mindketten faluról jöttek, szakmunkások, ahogy az ő szüleik is, és azok szülei is annak előtte.
A párom szülei mindketten mérnökök, a párom szintén diplomás, két végzettsége van.
Én jártam egyetemre, de sajnos nem fejeztem be, mert rájöttem, hogy azzal a szakkal maximum diplomás munkanélküli leszek.
Annak ellenére, hogy (még) nincsen diplomám, intelligens ember vagyok, viszont nagyon egyszerű, és nem vetem meg a kétkezű munkát.
Ugyanúgy el tudom magam képzelni szobalányként egy hotelben, mint pszichológusként. (Ez utóbbi lenne az álomszakma)
4 idegen nyelven beszélek (egyen anyanyelvi szinten,egyen felsőfokon, kettőn alapszinten), nagyon jó logikám van, és színjelesen végeztem a gimnáziumot.
(Oké, ezek a mai világban nem nagy dolgok)
Szeretnék majd egyetemre menni, vagy legalább valami felsőfokú képzésre, de mivel külföldre költöztünk, itt korlátozottak a lehetőségeim a továbbtanulást illetően.
Tényleg akkora akadály egy párkapcsolatban, ha az egyik fél diplomás, a másik pedig (még) nem?
Kulfoldon egyaltalan nem akadaly.
Viszont igenis nagy dolgok amiket eddig elertel. Legyel buszke magadra.
Nem az az ember mértékegysége. De ezzel az erővel lehetne a pénz is mint mérce, kinek mennyi van.
Nem biztos hogy akinek több van az okosabb is.
4-es!
Ti nalatok mas baj van a hazassagban, nem csak a vegzettseg, szerintem.
A párom szeretné, ha tovább tanulnék, mindenben támogat. Javasolta, hogy amíg nem sikerül bejutnom valamilyen suliba, addig tökéletesítsem a nyelvtudásom, jól fog jönni a későbbiekben.
Csak sokaktól hallom, hogy a végzettségem nemléte később problémákat szülhet a kapcsolatban (hiába szeretnék majd diplomát, jelenleg nincs), mert ahogy más is fogalmazott itt, rangon aluli vagyok számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!