Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késői gyerekvállalás?
Figyelt kérdés
Képzeld magad a következő helyzetbe: A szüleid a 18. életéved betöltése előtt elhunytak. Minden vágyad egy saját család.Harminc évesen megtalálod azt, akit kerestél, de ő ötven éves lesz, mire megszülethet az első gyerek.A kora miatt az árva nő mondjon le a gyerekekről, amikor mindig is saját családot akart? Ha ti volnátok ebben a helyzetben, inkább nem szülnétek?2014. júl. 25. 22:05
1/23 anonim válasza:
Egy pontosítás: a nő a harminc, vagy az ötven? Férfinél is kicsit idős az ötven, és bele kell kalkulálni azt, hogy nem biztos, hogy megéli az unokáit, de azért mégis belefér. Nőnél kizárt!
2/23 anonim válasza:
Ja, ki az ötven és ki a harminc? Ha a nő ötven, akkor igen, sajnálom, de mondjon le a gyerekvállalásról.
3/23 anonim válasza:
30 éves nőként én 1 gyereket szerintem bevállalnék. Amúgy meg ha komoly a kapcsolat, úgyis együtt terveztek hosszútávon nem? Akkor meg miért ne lehetne még veletek plusz egy gyerek?
4/23 anonim válasza:
30 éves nő még 10 gyereket is szülhet, klimaxig. 50 éves apa is azért ha vigyáz magára simán elél 70 éves korig 20 éves gyerek meg már bőven megél apa nélkül.
5/23 omba válasza:
nekem 49 évesen született a legkisebb gyerekem, - én örülök neki, ő meg örül nekem.
6/23 anonim válasza:
Én biztos szülnék, nem is egyet. Ha az az álmod hogy legyen saját családod, akkor a párod is megérthetné. Jó ő lehet hogy egy kicsit idősebb, de ezt őt ne zavarja. Két gyerekem van, én mondjuk korán szültem, de senki nem tudná azt mondani nekem hogy kár volt. Biztos hogy a férj is ezt mondaná ha meglátná a picit. :) Egyébként sogórnőméknél szinte hasonló a helyzet, 45 éves volt a férj mikor született az első gyerek. Már 10 éves nagylány, apuka mégis bírja a tempót vele 55 évesen is! Lehet hogy a nagypapaságot nem fogja megérni, de ki tudja lehet hogy él olyan sokáig, és lehet hogy a gyerek hamar szül akkor lehet :) Nem kor függvénye szerintem.
7/23 anonim válasza:
Egyik nagynéném 40 évesen szülte az első gyereket - nem így tervezte, így alakult. Pedig akkor még nem is volt divat a késői szülés. Szerintem jó ötlet volt - a lánya most diplomázott és a családalapítást tervezik a barátjával, így a nagynéném, ha kicsit megkésve is, de jó eséllyel még megtapasztalhatja a nagymamaság örömeit is :)
Biztos, hogy szülnék a helyedben, amint lehet. A családnál kevés jobb dolog van a világon :)
8/23 anonim válasza:
Azért meg kéne bizonyosodni előbb, ki az 50 éves. A nő? Nem hiszem el, hogy egy 50 éves nőt gyerekvállalásra buzdítanak egyes hozzászólók. Gondolkozzon már el mindenki!
9/23 anonim válasza:
Az is az ő dolga ha 50 évesen akar szülni akkor szüljön 50 évesen, mi közünk hozzá.
10/23 anonim válasza:
A férfi az 50 éves. Kérdező nem kell lemondanod, ha a férfi is akarja. Ha viszont ő nem akarja és neked minden vágyad a gyerek, akkor keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!