Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyukák, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, ti mit szólnátok, ha szülés után nem egészen 6 héttel a férjetek kondibérletet venne nektek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 20:08
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező 46-os válasza alapján már más a helyzet. Így már én sem örülnék neki ennyire. Nem is értem, egy friss apuka, hogy hogy nem vigyázz örömmel a babára alkalmanként?
2014. júl. 25. 15:41
 52/56 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező!Mielőtt még elolvastam volna a kommenteket,éreztem hogy neked ez a bérlet nem esett jól és ez a gesztus sem s a férjed nem ajándékként vette,hanem célzásból hogy néz ki úgy mint előtte.Ez szerintem önzőség volt a részéről.Írtad hogy előtte is edzettél és biztos jól nézel ki most is, ha pedig amúgy hízásra vagy hajlamos és erős a csontozatod akkor ez pedig genetika és lehet rajta javítani de nem olyan szinten mint akinek alapból jó a genetikája.kevés olyan kismama van,aki csak a pocakjára hízik és amúgy máshol mindenütt rendben van.Azért arra kíváncsi lennék hogy a férjed hogy néz ki?Ő is tipi-topi kondizott álompasi akihez egy bombatestű nő dukál?Azért kérdezem,mert sokszor épp az olyan pasik csinálnak hasonló húzásokat akiknek saját magukon kellene változtatni és nem a frissen szült 6 hetes feleséget.Mindenesetre sajnállak kérdező és szerintem pihenj,regenerálódj és csak akkor menj tornázni ha már te is úgy érzed hogy már okés.Ne fogdd be a nagymamákat bébicsősznek csak mert a férjed ennyire nagyvonalú volt!Ha arra nem volt képes hogy megbeszélje ezt a dolgot vele,akkor megérdemli hogy a pénzt kidobta a bérletre.Így járt!
2014. júl. 26. 22:14
 53/56 anonim ***** válasza:
42%
És miért kellett lepontozgatni azokat, akik örülnének neki?
2014. júl. 26. 22:17
 54/56 anonim ***** válasza:
Kedves 53-as!52-es vagyok s én nem pontozgattam le senkit,mert gondolom nekem szólt a kérdés.Alapvetően nem azzal van a gond hogy bérletet vett a férj a feleségnek hanem azzal h a férj nem kérdezte meg tőle hogy mikortól érzi úgy hogy ismételten elkezd edzeni.Egy frissen szült 6 hetes anyukának még pihenni és regenerálódni kell és biztos vagyok benne hogy ő majd azt érezni fogja amikor szeretne ismételten edzeni.Szóval itt a baj az időzítéssel van és nem a gesztussal".Őszinte leszek,én sem örülnék ha a férjem 6 héttel a szülés után egy kondibérlettel hazaállítana.Persze nem vagyunk egyformák.
2014. júl. 27. 22:43
 55/56 anonim ***** válasza:

51-es: igazad van: sok pasi még 30 fölött sem alkalmas a családalapításra, hiába tolják ebbe bele a szülei, mert már akarják mindenképpen látni az unokát. Ezt kell nagyon mérlegeljük mi nők, mindenek előtt ... De nem akarok eltérni a tárgytól.

Úgy szoktam gondolkodni, hogy ha szülésig eléggé jól karban tartottam magam, a saját pénzemen, akkor ezután is ezt bízza rám és kívánjon így is engem, ha van rajtam fölösleg. Vagy ha mégsem, akkor pár hónapig csak manuális kézimunkát csinálok neki és kész, de ezt persze megbeszélve.

Lehet, hogy én vagyok egy kicsit autonóm, nem is mondom, hogy mindig ez a helyes megoldás. A szexet persze én is nagyon szeretem, de egyelőre a gyerek egészsége sokkal fontosabb.Amúgy sok olyan fiatal házaspárt ismerek, ahol az anyuka kb. 1-1,5 év múlva nyerte vissza a csini alakját.

Ezt mindenképpen meg kell beszéljétek, nem csak csendesen cselekedni így vagy úgy ...

2014. júl. 28. 15:09
 56/56 anonim ***** válasza:
Én első körben azt mondanám, hogy örülnék neki, de nagyon sok mindentől függ: ha elmész, vállalja hogy vigyáz a babára, mert azért 6 hetes gyereket hosszú időre meredek másra hagyni? A fő pedig, hogy téged mennyire viselt meg a szülés, mennyire vagy jól, amit neked kell érezni, nem pedig a férjednek egy kondibérlettel "rádparancsolni", hogy már pedig drágám letelt a 6 hét, irány a konditerem. Ezt remélhetőleg figyelembe venné a férjem, mert van annayira intelligens, hogy nem várja el, hogy pl egy császár után, gyermekágyi vérzéssel súlyokat emelgess...
2015. márc. 5. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!