Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti mit szólnátok, ha szülés után nem egészen 6 héttel a férjetek kondibérletet venne nektek?
51-es: igazad van: sok pasi még 30 fölött sem alkalmas a családalapításra, hiába tolják ebbe bele a szülei, mert már akarják mindenképpen látni az unokát. Ezt kell nagyon mérlegeljük mi nők, mindenek előtt ... De nem akarok eltérni a tárgytól.
Úgy szoktam gondolkodni, hogy ha szülésig eléggé jól karban tartottam magam, a saját pénzemen, akkor ezután is ezt bízza rám és kívánjon így is engem, ha van rajtam fölösleg. Vagy ha mégsem, akkor pár hónapig csak manuális kézimunkát csinálok neki és kész, de ezt persze megbeszélve.
Lehet, hogy én vagyok egy kicsit autonóm, nem is mondom, hogy mindig ez a helyes megoldás. A szexet persze én is nagyon szeretem, de egyelőre a gyerek egészsége sokkal fontosabb.Amúgy sok olyan fiatal házaspárt ismerek, ahol az anyuka kb. 1-1,5 év múlva nyerte vissza a csini alakját.
Ezt mindenképpen meg kell beszéljétek, nem csak csendesen cselekedni így vagy úgy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!