Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti mit szólnátok, ha szülés után nem egészen 6 héttel a férjetek kondibérletet venne nektek?
Nem értem ezt a sok iszonyatosan negatív, lehordó választ, miszerint a férj bunkó, önző, szörnyű frtáter.
1, a felesége előtte is mozgott, gondolta meglepi, és ad neki lehetőséget arra, hogy kicsit kimozduljon a baba mellől, kikapcsolódjon, magával foglalkozzon, ami szerintem egy nagyon szép gesztus.
2, gondolom ismeri a feleségét, és tudja, hogy valószínűleg olyan nő, aki ad magára, és szeretne ő is minél hamarabb jól kinézni. Vagy csak a férjünk miatt kell lefogyni szülés után? Magunk miatt nem? Mit kell ezen megsértődni?
3, egy férfi nem fogja tudni magától azokat, amiket itt leírtatok, hogy mi játszódik le egy nőben szülés után pár héttel, hogyan érzi magát, mivel töltené szívesen az idejét. Ezért meg kell szépen köszönni, hogy gondolt rá, és elmagyarázni, hogy most ebben és ebben vagyok, nem fogok tudni, vagy nem akarok még eljárni edzeni, de aranyos volt tőle. Majd esetleg később. De itt már mindenki átgondolná, hogy jól ment-e férjhez, hogy egy ilyen taplót fogott ki, és hozzávágná az ajándékot egy életre megsértődve.
Igen, 31-es.
A férj vett egy ajándékot, talán még sokat is gondolkozott rajta, és köszönet helyett sértődést kap :)
Személy szerint én örülni fogok ha a férjem támogat anyagilag is meg időben is abban, hogy mielőbb lekerüljön rólam a súlyfelesleg, még ha az első időkben sokkal nehezebb lesz összeszervezni mint egyébként lenne.
Amúgy ha még nem akarsz konditerembe járni, akkor kezdj el otthon tornázni, kicsi idővel kezdve fokozatosan növelve azt, finom, nem megerőltető gyakorlatokkal. Te is jól fogod érezni magad és a férjed is megnyugszik, hogy rajta vagy a dolgon, hogy visszaálljon az eredeti rend.
Nekem akkor tetszene, ha előtte megbeszélné velem. Leülnénk a gép elé, és nézegetnénk, hogy mi tetszik.
Mert nekem ez úgy esne, hogy nem nekem ajándék, hanem a férjemnek, hogy minél előbb újra dugható állapotba hozzanak.
Elég gáz, ha vki d*gni szokott a férjével... Engem zavart, hogy volt rajtam kb 4kiló plusz, én szülés után három héttel már edzettem. Magam miatt, na meg hogy ne essek abba a hibába, hogy "csak" anya vagyok, aztán a férjem havonta egyszer "d*ugjon meg", miközben netalántán más nőt meg naponta...
Szerintem szép gesztus tőle, de ha korainak érzed, akkor magyarázd el neki, szerintem tuti hogy megérti. Biztos szívvel adta neked, nem pedig hátsó szándékkal! :)
Ha már ilyn vulgárisan fogalmaztál, a dugható állapot nekem is jó ;)
Nekem is az a jó, ha latom a páromon, hgy vonzónak tart.
Viszont nagyon kétlem, hogy ilyen okból vette a férj.
Én reálisabbnak látom azt, mivel a feleség előtte is edzett, hogy a férje ezzel akarta megmutatni, hogy nyugodtan mehet, és megadja. Lehetőséget, hogy menjen, csak azért nem kell megvonnia magától valami elfoglaltsgot, amit előtte is szívesen csinált, csak mert szült..
31 essel is nagyon egyet értek
eloszor is celzasnak vennem......... o.O
2.orulnek hogy vett,ha jol erzem magam mar,nem "szakad" fel a seb,van energiam,tejem,akkor urulnek es 1-2 orara leugranek de a telefon ott lenne mindenhol.... 6 het az nem tul sok.. legalabb 3 honapos koraig varnek azert..
"dugható állapotban" :)
Hát ha neked olyan minőségű a kapcsolatod, hogy ilyen kifejezések és szituációk állnak elő, arra nem tudok mit mondani. Én, a te szavaiddal élve, dugható állapotban vagyok, de a páromat a +10 kiló sem zavarná, egyrészt mert ő sem egy Adonisz, másrészt nem erről szól csak a kapcsolatunk, harmadrészt ő mindig is a teltebb nőket kedvelte, erre kapott engem, 50 kilósan, 10 éve vagyunk együtt, harmóniában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!