Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti mit szólnátok, ha szülés után nem egészen 6 héttel a férjetek kondibérletet venne nektek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 20:08
21/56 anonim válasza:
En nagyon orulnek neki (szules utan par hettel amugy is elkezdtem tornazni)
22/56 anonim válasza:
Örülj neki, legalább nem szó szerint közölte veled, hogy sz.rul nézel ki! Nem megsértődni kell, hanem irány a kondi. Egy ismerősöm nemrég szült, ez a harmadik gyereke. Ő a szülés után rögtön elkezdett odafigyelni az étkezésre és rendszeresen eljárt edzeni. 4 héttel a szülés után szinte jobb alakja van mint a terhesség előtt!
23/56 anonim válasza:
Az én férjem a gyereknek vett játékot, nem nekem kondibérletet.... Szánalmas ember, de te választottad nem hiszem, hogy nem tűnt fel eddig.
24/56 anonim válasza:
A férjed elég butának tűnik ha ilyesmit ajándékoz... már bocsánat. Alapból ha tudja hogy ott a gyerek akit nem tudsz ennyi időre magára hagyni akkor minek vesz bérletet? Na meg ez egy olyan dolog ami rajtad múlik, lehet semmi kedved hozzá, előre meg kellett volna beszélnie veled. Ha meg már vesz akkor magának is, hogy együtt menjetek.
25/56 anonim válasza:
Ok, régen szültem, de most úgy gondolom, hogy ha vállaja a babát amíg Te sportolsz , nem gáz! Én örültem volna szerintem...
26/56 anonim válasza:
"mindenképpen célzásnak érezném "
Én nem. Előtte is jártam kondi terembe, és nyilván szülés után is szeretnék, amint lehet. Mondjuk én 50 kiló voltam, és nem sokat híztam, a baba súlyán kívül csak pár kilót.
Szóval én nem érezném azt, hogy azért kapom, mert egy Debella De Frász lettem, hanem simán kedveskedésnek fognám fel.
27/56 anonim válasza:
Nem örültem volna. Terhesség után, főleg ha szoptat is az ember, fokozatosan lehet csak terhelni. Az izomláztól megváltozhat a tej íze, csökkenhet a mennyiség. Nehéz úgy időzíteni, hogy ne legyen tele a mell.Nekem folyt a tehem az első hónapokban, ez is kellemetlen, uszoda is kilőve... Plusz ha kel a baba éjjel, még fáradt is az ember... Ezek miatt tuti nem örültem volna. Megértem persze, ha valaki hízott és hamar le akarja adni, én szerencsés vagyok mert vékony maradtam, így intenzív mozgással megvártam a kizárólagos szoptatás végét, kb fél évet.
28/56 anonim válasza:
Azt is lepontozták, aki örülne neki, azt is aki bunkónak tartja a férjed. Mi lehet a jó válasz? Örülnék is meg nem is? Hozott is ajándékot, meg nem is...
29/56 A kérdező kommentje:
Én is tornáztam korábban, szeretnék is majd újra előbb-utóbb. De most még sem szellemileg, sem fizikailag nem érzem magam késznek rá. Sajnos nem problémamentes ez az időszak. Ha az lenne, akkor biztos másképp látnám.
2014. júl. 24. 21:08
30/56 anonim válasza:
Nem sértődnék meg rajta, érthető, hogy szeretne a régi formámban látni. Viszont miután megköszöntem a segítő szándékot, kedvesen elmagyaráznám neki, hogy ez még egy picit korai, a szoptatás alatt nem feltétlenül jó, ha elkezdek eszeveszettül edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!