Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti mit szólnátok, ha szülés után nem egészen 6 héttel a férjetek kondibérletet venne nektek?
Jaj, istenem, de mindenki a szívére vette.
HA - feltételes mód - a férjem anélkül venne egy bérletet, hogy megkérdezné, mit szeretnék egyáltalán csinálni (lehet, hogy mondjuk észak-timbuktui esőtáncot akarok), és hogy hol, AKKOR azt úgy venném, hogy egy tahó, aki csak meg akar dugni. Én sem szeretném, hogy csak megdugjon, de ha ezt tenné, így érezném magam.
Nem tudtam, hogy csak olyan szavakat mondhatunk ki, amit magunk is csinálunk.
Nem igazán értem, ti nem beszélgettek otthon?
Mert el lehet ám mondani, hogy az első hetek/hónapok mivel járnak egy kisbabánál, hogy zajlanak a dolgok, mert nagyon úgy tűnik a férjed nincs tisztában vele.
Én mondjuk örülnék, nagyon szeretek mozogni, 2 óra se a világ vége, lehet lefejt tejet is otthon hagyni...
Ez attól függ, hogy milyen a férjed. Én ismerem annyira a saját férjemet, hogy tudom, ha ő kondibérletet vett volna nekem 6 héttel a szülés után, akkor merő jóindulatból tette volna, és nem bántásból vagy célozgatásból.
Te ismered a férjedet, neked kell tudni, milyen ember, mi lehetett a célja vele. Ha nem egyértelmű, kérdezz rá. (De sztem már alapból baj lehet a házasságotokkal, ha egy névtelen fórumon kérsz tippeket...)
U.i.: Ha megsértődtél, add el féláron a bérletet valakinek. Így "visszavághatsz" neki... feltéve, ha célozgatás miatt vette.
Köszönöm a válaszokat.
Este beszéltem vele, mondtam hogy örülök neki, csak korainak érzem. Majd a 6 hetes kontrollon megkérdezem az orvost és aztán beosztjuk, hogy mikor megyek.
Erre azt mondta, hogy neki ehhez már semmi köze, ő megvette a bérletet, beszéljem meg az anyámmal meg az anyósommal hogy mikor érnek rá :-(
"Beszéld meg az anyáddal vagy az anyósoddal, mikor érnek rá"
De kedves...Esetleg talán néha ő is megmozdíthatná a kisujját, hogy vigyázzon a saját gyermekére, mert ha kondibérletet volt esze venni, akkor a továbbiakban is támogathatna. Szerintem.
"neki ehhez már semmi köze, ő megvette a bérletet, beszéljem meg az anyámmal meg az anyósommal hogy mikor érnek rá :-("
Pffff, gyönyörű... Mert neki aztán semmi köze ahhoz a gyerekhez, igaz? Magadnak szülted egyedül, rá van írva, hogy csak te foglalkozhatsz vele. Borzasztóan ki tudok akadni az ilyen pasiktól...
Viszont így már kicsit más a helyzet, világos, hogy nem jófejségből akart neked szabadidőt teremteni, ha így lenne, hozzá is járulna a pesztrálással. Így viszont szerintem csak azt akarja, hogy fogyj le, de isten ments, hogy ez az ő nyugalma árán menjen. Szánalmas, sajnálom, hogy ilyen férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!