Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti mit szólnátok, ha szülés után nem egészen 6 héttel a férjetek kondibérletet venne nektek?
Szerintem korai.Nálunk az első 3 hónap elég nehéz volt,hasfájás,tápszerváltás,éjszakai kelések stb.Napirend kialakítása,hogy mindenre jusson idő.Persze ez én vagyok.
De 3-4 hónap után örültem volna.A férjem nem vállalta a babavigyázást.1 éves volt a kicsi,mikor újra próbálkoztam.Akkor anyósom beállított 2 nap múlva,hogy hogy gondolom,hogy én tornázni akarok.
Én nem örülök neki.
Vagy hajnalban tudnék menni, vagy késő este.
A konditerem bő 20 perc, kell legalább 40-60 percet mozogni hogy értelme legyen, zuhanyzás-öltözés még 15-20 perc, ez így 2 óra. Még nincs kialakult napirendünk, sokszor van hogy 2 órán belül többször szopik a lányom.
A védőnő és a gyerekorvos sem javasolja, mert nagyon nehezen lett tejem, az is elmehet. Ők a 3-4 hónapot mondták.
Szerintem legyél a babával edzés helyett! Nemrég szültél, regenerálódnod kell. Inkább sétáljatok nagyokat.
Tényleg az alakformálás most a legfontosabb neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!