Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menjek, vagy maradjak? Totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek, vagy maradjak? Totál mélyponton vagyunk.

Figyelt kérdés

Próbálom röviden. Én vagyok az Apa/Férfi, 35 éves. Nejem 32. 10 éves házasság, három gyerek, 8, 4.5, és nyolc hónap. Nem gazdag családok, gyakorlatilag a munkámból van autónk, a feleségemé a lakás, én újítottam fel. Stresszes munkahely, feleségem itthon volt mindegyik gyerekkel két évet. Nappa, éjjel is van munkám. Hitelünk nincs. Iszonyatosan féltékeny a feleségem, de a kapcsolatunk legeleje óta. Nagyon bezárkózó is, baráti köre szinte nincs, aki van, külföldön, minimális kapcsolattartás. Próbáltunk más házaspárok felé nyitni, de aki itt volt, sem kereste őket nagyon. Én dolgozhatok bármennyit, vasalom a ruháim, kaját készítek magamnak, s szigorú időbeosztású családból származom. Egy gyerek, kettő, vagy három, a mosott ruha mindig halomban állt, ha elraktam, nem volt jó, nem hajtogatom neki megfelelően. Ok nélkül eleinte, feltörte az emailjeimet, ha egy nővel beszéltem, magyarázkodnom kellett, osztálytalálkozóra el se mehetek, ha mégis megtettem, kétszer kaptam vissza, sétálhattam a gyerekekkel. Ha piszkos volt a wc, rossz voltam. Akár 48 órákat is dolgoztam. Két éve kiderült, hogy megcsal egy 6 hónapja tartó kapcsolatban. Mert odafigyeltek rá. Reggel viszem a gyerekeket, hozom őket, nem olvas, mai napig kedvenc a Dallas és a Colombo, arról beszélgetni nem tudtam tényleg. Ha egy visszautasítást kapott, például ne ülj az ölembe most légyszi, vagy ne szexeljünk (na ez nem sok volt, bár abban nagyon egyet is értettünk), hónapokig tartotta a besértődést. Extrém makacs. Két éve, mikor megcsalt, nem tudtam feldolgozni belőle sokat, aznap éjjel kiborultam, három napra elköltöztem, a lányom akkor kijelentette, hogy velem jön. A feleségem szerint csak meg volt zavarodva. Karácsony otthon egy üveg pálinkával, nem iszok, visszaköltöztem, hogy visszaadjam a lányát. Voltak szép időszakaink, úgy éreztem, hogy nem figyel rá, baromságokat csináltam, nőkkel csetelgettem, megfutamodva a valódi dolgok elől állandóan, nem történt velük semmi. Harmadik gyerkőc becsúszott. Kikészült benne, Úr Isten, mi lesz a szexxel, nekem fontos, mert állandóan be is buktam a csetelésekkel, igazából szartam a biztonságra is. Hozzáteszem, feltörte a mailjeimet már régen, beszélgetett az exemmel, otthagyott facebookon pedig én is olvastam osztálytárs felé főiskola levelezőn, melynek első évét a család termelte ki, hogy "Bevallom már nagyon hiányzol, Szombaton már remélem találkozunk, puszi!" Ezek állítólag szerencsétlenül megszerkeszett mondatok. Nekem rövid póráz a csetelések után, veszekedések során azt is megkaptam, hogy ne verjem arra, hogy három apás szülésen bent voltam, más is bemegy. Pedig azt hittem... Majd besértődött mert nem kívántam minden nap ugyanazt, szinte ugyanakkor, gépiesen, ugyanúgy a harmadik terhességben a szexben, vagyis a "megoldásában", s egy nap valóban kicsit ingerülten visszautasítottam. Ezután szülés utánig talán két alkalom, a harmadik hónapjától. Egyszer csak szembejött velem egy régi ismerős, fiatalabb, rühellte is az első pillanattól. Fotózok, eljött hozzám. Oda vittem még az asszonyt is aznap. Utána kiakadás, a másik egyre többet ír, keres, hirtelen kaját hoz, apróságokat ad, ami minimális egy barátnői viszonyban is, szeretővé válik, én állandóan elküldöm, de ügyes női trükkökkel a horizonton tartja magát, gyerekek nem akadály mondja, stb. Nem bírom tovább a saját hazudozásomat, balek módjára, könnyek közt elmondom, ő másnap a legkisebb gyerekkel felrohan hozzá, viszony vége, azt hisszük lezárva... Lány tovább próbálkozik, még így is, mondván szeret, a feleségem attól omlik össze, hogy a szemébe is mondja, válópert adok be, szinte egy szerelmes regény. Ekkor meghülyülök, én kérem, vonjuk vissza, felperesként. Visszavonjuk. Jeges viszony, öt nap után szép nap, kirándulás, gyerekek, shopping, puszi, nagy ölelés. Utoljára öleltem, bejött a munkahelyemre éjszakásba, s közölte velem a kollégáim előtt, hogy mocskos szar vagyok, mert beengedtem egy nőt az életembe, piszkosnak tart. Azóta külön alvás, sok balhé, gyakorlatilag minden amit tíz év alatt tettem, semmit nem ér szerinte, sosem illettünk össze. Ő csak és kizárólag a gyerekeinek akar élni.

Ha kell várok. Ha kell egy évet is, mert bármit tettem, szeretem, a gyerekeimet meg mindíg is szerettem, rengeteget foglalkozok velük. Pár hét alatt fogytam 12 kilót, a Balatonra is lementünk nyaralni, de külön alszunk, napközben apuci vagyok a szomszédok előtt, este meg megmondja, hogy soha többé nem fog férfinak tartani, mert elképzeli, ahogy a másikat kefélem. Az ő két éves dolga elfelejtve, ne is hozzam elő, nem is úgy volt, nem is volt. Most tűnjek el, vagy maradjak, menjek az egyik gyerekszobába, vagy éljek külön, le van szarva. Ha megkérdezem, miért játszunk akkor egy kissé nappal-éjjel bipoláris játékot, akkor a gyerekeim miatt, éljek én is nekik. Hülye kérdés. Menjek, törjek szarrá a gyerekeim miatt, vagy maradjak, gyászoljon, várjon, játszak totál nyílt lapokkal, lássam el továbbra is magam, de élhessek velük. Na most mi legyen, mert a vonatoknak ronda az eleje.

2014. júl. 20. 18:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Szerintem te csak a gyerekek miatt vagy vele, mert azt hiszed, a gyerek nem érzi meg, amiben vagytok. Pedig ez az életmód a gyerekeket mérgezi meg legjobban, érzik, hogy hazugságban élnek, az állandó feszültséget. Légy férfi, nem a gyerekeidtől válsz el, tegyetek pontot a végére. Váljatok el, ha másért nem, a gyerekek nyugalmáért.
2014. júl. 20. 18:18
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Menj! Addig amíg nem mérgesedik tovább a viszonyotok, és aránylag békében elválhattok.

Gyerekek érzik a feszültséget, látnak, éreznek, tapasztalnak.

Akkor már jobb messziről szeretni, mint közelről gyűlölni.

2014. júl. 20. 18:21
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Ne őrülj bele a gondolataidba, azaz túl sokat ne agyalj.

Amúgy higgadtan gondold át és lépj úgy ahogy érzed. Szerintem menj.

2014. júl. 20. 18:21
 4/24 anonim ***** válasza:
87%

Edes jo Istenem, katasztrofa ez a kisregeny...

Valj el, ennek a hazassagnak ertelme nincs

2014. júl. 20. 18:22
 5/24 anonim ***** válasza:
75%
Már akkor kellet volna elválnod, amikor megcsalt, vagy még akkor, amikor oktalanul féltékenykedett.
2014. júl. 20. 18:23
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

Máskor legyél informatívabb, semmi itt semmi szükség az ilyen hézagpótlókra, hogy az asszonyka Dallast vagy mi az istennyilát nézett x hó x napján.

Én azt látom, hogy egy meglehetősen bárgyú férfi vagy, akinek csúnyán a fejére nőtt az érzelmileg manipuláló, erőszakos és gerinctelen asszonya. Szedd össze magad és lépj ki ebből a pokolból.

2014. júl. 20. 18:39
 7/24 A kérdező kommentje:
Igen, ti is azt mondjátok, amit én. Egyrészt nekem félelmetes, mennyire függővé tudott tenni a saját bűntudatommal, s főleg a gyerekekkel. Nem tudom, számít-e valamit, de nagyon sokat kiabál a picikkel is. Egy nap arra keltem, hogy fröcsköli este 11-kor a középsőt vízzel, hogy az takarodjon ki a fürdőszobából, mert ha felkel a legkisebb, akit valóban nehezen altatott el, agyonvágja. A középső fiam vele akart aludni. Talán neki a legnehezebb feldolgozni a legkisebb érkezését. Hozzám jön sírva, s győzködöm, hogy dehogynem fog, csak ideges! A problémáinkat pedig szerinte mocskos dolog elmondani másoknak, az anyámnak, illetve a barátomnak, mert most rajta fog röhögni mindenki, hogy na, a hülye, elhagyta a férje egy fiatal cafka miatt. A saját testvére tőlem kérdezte meg, mi a baj. Otthon pókerarc, majd közli velem, hogy és ha meglátszana rajta a gond, jobb lenne? Mert akkor megy, s leugrik a tizedikről. Dehogy kívánok én semmi ilyet. Egyébként szeretem, nem szeretem, amikor én csaltam őt, az járt a fejemben, mi a szart keresek itt, nem itt van a helyem, van családom, csinos feleségem, s a problémákkal elvoltunk eddig is. Én elmentem pszichológushoz is, ő nem akart, de most beadta a derekát. Kicsit visszás, hogy én szerveztem le neki. A bárgyú rosszul esett, de visszaolvastam párszor. Tényleg az vagyok! Inkább köszi!:)
2014. júl. 20. 18:59
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

Összefoglalom: fiatalok vagytok, máris 3 gyerekkel. (Ez nem baj, csak tényállapítás.) Sokat dolgoztál, ő unatkozott, megcsalt, megbocsájtottad, saját nézete szerint bocsánatos bűn is volt, hiszen elhanyagoltad, mert nem tudtál részt venni az olyan magasröptű dolgok megvitatásában, mint a Dallas- merthogy saját élete nincs, baráti társasága nincs, ellenben neked is meg van tiltva, hogy legyen. Érzed már, hogy nyílik a bicska a zsebedben? Hülye voltál, megcsaltad, ő ezen kiakadt, és ez már nem volt bocsánatos bűn, akkor se, ha esetleg te érezted magad elnyomottnak, elhanyagoltnak, stb. Most megy a sárdobálás, ő ártatlan, sőt angyal, de meg egy értéktelen sz*rdarabka. Mindenki előtt lehetőleg.

Ez a kapcsolat már az elején se működött, a gyerekek meg nem javítanak egy alapvetően nem működő kapcsolaton, ezért kár volt manipulálnia téged a harmadikkal- mert ugye nem hiszed, hogy a problémák közepette véletlen lett terhes?

Te se voltál jó férje, ő se volt jó feleséged. Menj, engedd el, legyél másnak jobb férje, engedd, hogy másnak jobb felesége legyen. A gyerekekre ne fogd, hogy nem hagyod el, az nem kifogás. Apjuk maradj, és kész.

2014. júl. 20. 19:02
 9/24 A kérdező kommentje:
Elég jól sikerült neki az "ostorozd önmagad" programot telepíteni rám.
2014. júl. 20. 19:12
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a programot mindenki önmagára telepíti. Nem mindenért az asszony a hibás. Neked is magadba kellene nézzél, miért vagy ilyen tutyimutyi, magát sajnáltató kisfiú. Áldozat vagy a játszmátokban, és nem akarsz kilépni, mert neked ez jó valahol. Remélem, a pszichomókus kiszúrja egyből.
2014. júl. 20. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!