Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti tennétek olyat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti tennétek olyat a férjetekkel, hogy megcsalván őt egy másik férfi nemz nektek gyereket, de a férjeteket abban a hitben tartjátok, hogy ő a gyerek apja?

Figyelt kérdés
Még csak egy fiatal férfi vagyok, de egyszer szeretnék megházasodni. Szeretnék egy feleséget akit a karjaimban tarthatok, akinek a keblére hajthatom a fejem. Szeretnék gyerekeket is. Hiszek a monogámiában és a hűségben. Viszont arról, hogy a gyerekek hány százalékának más az apja, mint aki annak hiszi magát egészen eltérő adatokat olvasok. Sok helyen 2-3 százalékról olvastam, más helyeken 10-15 %-ról. Itt a gyakorikérdéseken olyat is olvastam, hogy minden harmadik gyerek ilyen, bár ezekre nem adtak meg linket hivatkozásként. Azért kérdezem, mert nagyon szeretnék családot, de amikor olyanokat olvasok, hogy minden nyolcadik illetve harmadik gyereknek nem az a biológiai apja aki annak gondolja magát akkor elmegy a kedvem az élettől.

2014. júl. 19. 19:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A mai nők, tehát vagy te vagy a párod? Vagy egyikőtök sem, mert egy homoszexuális pár vagytok, igaz?
2014. júl. 20. 10:38
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha egy szeretetteljes kapcsolatban élsz és megadtok egymásnak minden törődést a pároddal és látod rajta,hogy ő is boldog veled akkor nem kell félned ilyesmiktől meg DNS teszteken agyalnod!

De ha egy alaptalan féltékenységtől elvakult,szinte már beteges,képmutató,önző agresszív,brutális állat leszel akkor számíthatsz rá,hogy kakukkfiókád leszen! És az ilyen ember meg is érdemli!

Bár nekem volt annyi gerincem,hogy még a fogantatás előtt megmondtam egy ilyennek,hogy nem az övé lesz a gyerek!:)

2014. júl. 20. 16:39
 23/24 anonim ***** válasza:

A 10-15% valós,de ezt úgy kell értelmezni,hogy nem a férj a biológiai apa,de annak az aránya kissebb amikor a feleség kakukkfiókaként nevelteti fel a gyermekét a férjével vagy esetleg még ő sem tudja biztosra,hogy ki az igazi apa.

A barátom felesége(2 diplomás,2nyelvet beszél)a házasságuk hullámvölgyében(2 éve próbálkoztak gyermekválallással)összefeküdt egy munkatársával, akitől az egyszeri alkalomtól is teherbe esett.

2014. júl. 21. 14:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy közeli bár nem túl kedvelt nőismerősöm megtette. Ugyan nem volt férjnél, de ráakaszkodott egy pénzes pasira. a A szerelme, akitől gyereket akart nős volt. A pénzes pasi kijelentette, hogy szó sem lehet gyerekről. A nőt nemzési céllal dugogatta a nős pasi. Nő terhes lett tőle és bekamuzta a pénzesnek, hogy az övé. A nős pasi még a terhesség alatt autóbalesetben meghalt. A pénzes elhitte, hogy az övé, apasági nyilatkozatot is tett, de terhesen kidobta a nőt. A mai napig nem tudja, hogy nem az övé a gyerek aki már 20 éves.
2014. júl. 24. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!