Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti tennétek olyat a férjetekkel, hogy megcsalván őt egy másik férfi nemz nektek gyereket, de a férjeteket abban a hitben tartjátok, hogy ő a gyerek apja?
Peersze, igen, kifejezetten így tervezem az életemet...
TE NEM VAGY NORMÁLIS!!!!
Ilyet ócska libák tesznek, akiknek az érzelmi intelligenciája a 0 alatt van... Gondolom ilyenekkel pedig szóba sem állsz.
Illetve, nem mehetsz neki egy kapcsolatnak így, hogy ettől rettegsz, mert egy rendes nő, ha kérdőre vonod, úgy megy el mellőled, mintha ott se lett volna.
22/N
Hogyne, a férjem is elhitte, hogy azért fekete a gyerek, mert sokat napoztam terhesség alatt.
Viccet félretéve: ez kizárólag a te emberismereteden múlik. Ha gyanakvóan, vádaskodva állsz hozzá a leendő feleséghez, akkor egy birkatürelmű embert is ki tud hozni a sodrából és önbeteljesítő jóslattá válhat.
De nagyon sok gyilkosság is családon belül történik, úgyhogy vigyázz, nehogy megmérgezzen a feleséged! - csak hogy legyen még min aggódni, ha unatkoznál felesleges szorongások nélkül.
Az igen, hát a te feleséged sem lennék!
És általában az ilyenek szokták megcsalni a párjukat, akik ennyire bizalmatlanok.
@1-es
Nagyon rendes tőled, hogy ilyenre is hajlandó lennél. Kívánom neked, hogy olyan férjet találj aki ugyanilyen rendes lesz veled.
@2-es és 5-ös
Tőletek külön is elnézést kérek, nem akartalak megsérteni titeket.
Változó az arány, a világ nagyrészén valóban áll a minden 3. gyerek, szal Afrikában ha a 6 gyerekedből 5 a tiéd akkor már király vagy.
De Kínában, Indiában meg Dél Amerikában is a helyzet.
Az európai nők viszont elég hűségesek, kb 15% az arány.
Én úgy tudom úgy számolják, h számba veszik, h mennyi a steril férfi és azok alapján lehet következtetni, mert van egy fekete folt és ez a 15%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!