Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire érett az a férfi a házasságra, gyerek nevelésre, aki még azt is a GYIK oldalain kérdezi meg, hogy a menyasszonyát, vagy a barátnőjét válassza? Ebben az esetleges házasságban milyen sors jut a feleségnek?
Ez most komoly?
Ne véletlenül mondják, hogy ez a világ megérett a pusztulásra...
A fiatal házaspár eleget tesz a reprodukciós kötelezettségüknek, azután azt csinálnak, amit akarnak.
Ez a természet rendje.
Nem találom a kérdést. Törölték?
Egyébként nem, nem osztottam. Le is lettem pontozva rendesen :)
Igazából nem azt kérdezte, hogy melyiküket válassza, hanem tanácstalan volt, mert a "menyasszony" nem visszautasította az eljegyzés gondolatát, mert elfogadhatatlannak érezte a férfi kissé egészségtelenül szoros kapcsolatát egy barátnőjével, akibe régebben szerelmes volt, akihez most is vonzódik szexuálisan, akit a "másik felének" érez lelkileg és aki nélkül nem tud napi szinten sem meglenni.
Szerintem az adott kérdező kicsit elhamarkodottan kérte meg a nő kezét, én úgy gondolom, ilyen helyzetben jobban át kellene gondolnia a két nőhöz kapcsolódó érzelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!