Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti tennétek olyat a férjetekkel, hogy megcsalván őt egy másik férfi nemz nektek gyereket, de a férjeteket abban a hitben tartjátok, hogy ő a gyerek apja?
Szerintem lehet olyan helyzet hogy elgondolkodtató,hogy valóban ennyire elítélendő dolog-e ez...például ha a párnak már van egy közös gyermeke,de a férfi azóta megváltozott(pl.szerencsejáték függő\alkoholista lett,vagy tegyük fel csak szimplán nagyon megváltozott a jelleme(pl depressziós lett,vagy enyhén agresszív) vagy hasonló)és megromlott a viszony, akkor szerintem(persze így sem elfogadható,csak érthető,emberek vagyunk...szükségünk van a törődésre) van rá esély hogy esetleg a feleség megcsalja a férjét(csak futó kaland az elkeseredettsége miatt),és esetleg teherbe esik.Először nem meri elmondani a férjének,majd a férj,a terhesség miatt észbekap,és rájön hogy változtatnia kell,hiszen ott a gyermeke,és úton van a 2. is. Ebben az esetben ti elmondanátok neki,ezzel tönkretéve a családi idillt,és esetleg visszataszítani a férjünket a depresszióba\ivásba? Ez szerintem egy nagyon elgondolkodtató kérdés...
Vagy egy másik eset,ami remélem nem nagyon fordul elő...de mi van ha a nőt megfenyegeti pl a főnöke,hogyha nem fekszik le vele akkor kirúgja...(manapság ugye nem túl könnyű állást találni sem...) és a nő hatalmas lelki vívódás után esetleg igent mond,és teherbe esik...ti elmondanátok ezt a férjeteknek?hatalmasat csalódna,nem biztos hogy felnevelné ezután a gyereket stb...ha nem mondja el akkor pedig egyben tarthatja a családját...bár mégegyszer mondom ez egy reményeim szerint igen ritka eset lehet...
Tehát szerintem nem szabad az ilyen nőket láttatlanban ennyire elítélni,hiszen nem voltunk még az ő helyzetükben,nem tudhatjuk hogy mi mit cselekednénk...
Az majdnem mindegy, ha csak 0,000000001% lenne, és a sorsod, hajlamod az, akkor megtalálod azt az egyet úgyis.
Úgy általában szoktak Neked hazudni a szerelmeid, vagy hogyan jársz velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!