Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti tennétek olyat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti tennétek olyat a férjetekkel, hogy megcsalván őt egy másik férfi nemz nektek gyereket, de a férjeteket abban a hitben tartjátok, hogy ő a gyerek apja?

Figyelt kérdés
Még csak egy fiatal férfi vagyok, de egyszer szeretnék megházasodni. Szeretnék egy feleséget akit a karjaimban tarthatok, akinek a keblére hajthatom a fejem. Szeretnék gyerekeket is. Hiszek a monogámiában és a hűségben. Viszont arról, hogy a gyerekek hány százalékának más az apja, mint aki annak hiszi magát egészen eltérő adatokat olvasok. Sok helyen 2-3 százalékról olvastam, más helyeken 10-15 %-ról. Itt a gyakorikérdéseken olyat is olvastam, hogy minden harmadik gyerek ilyen, bár ezekre nem adtak meg linket hivatkozásként. Azért kérdezem, mert nagyon szeretnék családot, de amikor olyanokat olvasok, hogy minden nyolcadik illetve harmadik gyereknek nem az a biológiai apja aki annak gondolja magát akkor elmegy a kedvem az élettől.

2014. júl. 19. 19:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
A gyanakvással vonzod be a bajt,szerintem is intelligencia hiánya a megcsalt férjjel neveltetni fel.Két barátnőmről tudok hogy félrement párszor,mindkettő védekezett.Nem gyerekért dugatják magukat a házas nők általában.
2014. júl. 19. 20:20
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
"Kisfiam/kislányom köszönj mindenkinek, nem tudod ki az apád!"
2014. júl. 19. 20:41
 13/24 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy nem tudom mi bajod van, 2014 január elsejével vezették be, h a szülőszobában a férjeken kívül már az apukák is jelen lehetnek!
2014. júl. 19. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Valahol volt egy olyan, hogy a férj belement volna, hogy a feleségnek mástól lehessen gyereke, de nekem még így sem kellene más férfi. Ha szeretek valakit, akkor csakis neki szülök gyereket, Ha nem lehet, akkor pedig nem lehet, még spermadonációról sem lehet szó.
2014. júl. 19. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Mi értelme lenne? Ha mástól akarnék gyereket, akkor elhagynám a férjemet ... Nem tudnék éveken át ekkora hazugságban élni! Ilyen még eszembe se jutott, mint ami a kérdezőnek:))
2014. júl. 19. 23:43
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet olyan helyzet hogy elgondolkodtató,hogy valóban ennyire elítélendő dolog-e ez...például ha a párnak már van egy közös gyermeke,de a férfi azóta megváltozott(pl.szerencsejáték függő\alkoholista lett,vagy tegyük fel csak szimplán nagyon megváltozott a jelleme(pl depressziós lett,vagy enyhén agresszív) vagy hasonló)és megromlott a viszony, akkor szerintem(persze így sem elfogadható,csak érthető,emberek vagyunk...szükségünk van a törődésre) van rá esély hogy esetleg a feleség megcsalja a férjét(csak futó kaland az elkeseredettsége miatt),és esetleg teherbe esik.Először nem meri elmondani a férjének,majd a férj,a terhesség miatt észbekap,és rájön hogy változtatnia kell,hiszen ott a gyermeke,és úton van a 2. is. Ebben az esetben ti elmondanátok neki,ezzel tönkretéve a családi idillt,és esetleg visszataszítani a férjünket a depresszióba\ivásba? Ez szerintem egy nagyon elgondolkodtató kérdés...

Vagy egy másik eset,ami remélem nem nagyon fordul elő...de mi van ha a nőt megfenyegeti pl a főnöke,hogyha nem fekszik le vele akkor kirúgja...(manapság ugye nem túl könnyű állást találni sem...) és a nő hatalmas lelki vívódás után esetleg igent mond,és teherbe esik...ti elmondanátok ezt a férjeteknek?hatalmasat csalódna,nem biztos hogy felnevelné ezután a gyereket stb...ha nem mondja el akkor pedig egyben tarthatja a családját...bár mégegyszer mondom ez egy reményeim szerint igen ritka eset lehet...

Tehát szerintem nem szabad az ilyen nőket láttatlanban ennyire elítélni,hiszen nem voltunk még az ő helyzetükben,nem tudhatjuk hogy mi mit cselekednénk...

2014. júl. 20. 00:00
 17/24 anonim ***** válasza:
A második esetben pedig tegyük fel hogy a férjünk nem milliomos,és ha elveszítjük a munkánkat esetleg el kellene adnunk a lakásunkat\éhezne a családunk...és az a lehetőség fel sem merül bennünk hogy teherbe eshetünk...
2014. júl. 20. 00:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Az majdnem mindegy, ha csak 0,000000001% lenne, és a sorsod, hajlamod az, akkor megtalálod azt az egyet úgyis.

Úgy általában szoktak Neked hazudni a szerelmeid, vagy hogyan jársz velük?

2014. júl. 20. 00:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem tennék ilyet. Eleve meg sem csalnám!
2014. júl. 20. 07:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Nemrég mi is pont erről beszélgettünk a párommal.A mai nők már annak is örülnek,ha tudják ki a gyerek apja.Micsoda világ!
2014. júl. 20. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!