Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kibukott a vejem! Elvette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibukott a vejem! Elvette a lányom, ás most pénzt akar tőlünk kiszedni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 éve ismerték egymást a lányommal, nem hirtelen házasodtak össze!

Már akkor se volt valami felhőtlen a kapcsolatom a barátjával mert nagyon anyagias! A barátai is olyanok, akik azt nézik ki milyen beosztásban van, milyen befolyásos, milyen pénzes!

És többször összevesztek, mert anyagilag eltartotta a lányom(nem tilthattam meg neki, hogy felnőtt nőként nem mehet oda lakni) és számon kérte, hogy "dolgozza" le amit kapott pénzt, kocsit, nyaralást, ékszereket...(háztartást vezessen szó nélkül, ne panaszkodjon, ne pihenjen, nem mehet a barátnőivel sehova mert neki most a háztartást kell vezetnie, még a vejem dolgozik)

Mondjuk jól is élt a lányom, kapott autót, vitte étterembe, ékszert, telefont, szóval nem mondhatom, hogy rosszul tartotta a vejem! És a lányomnak is tetszett ez az élet! Hogy mindent megkap amit akar!

De most, hogy megvolt az esküvő, elkezdett a vejem furakodni, hogy adjunk neki munkát(cukrászdánk van) és Ő ott vezető beosztást akar, meg felfuttatja, mert ért az üzlethez, igaz a munkája értékesítő, de nincs szüksége a pénzre, munkára, nem rúgták ki, évek óta stabil állása van, nem rosszul fizető, csak semmi nem elég neki, anyagias, neki mindig több és több kell! Meg nyaralót akarnak venni.

És jön a baba, és zsarol azzal, hogy a gyereknek kell a megélhetése! Kétlem, hogy a kisbabának kell nyaraló!

És megfenyegetett, ha nem segítünk neki, akkor a lányunktól eltílt, meg az unokát nem láthatjuk!

A lányomat is megváltoztatta, már Ő is fújja nekem, hogy kéne nekik állást, meg jó autó, meg nyaraló...

Mit tegyek? Sosem gondoltam volna róla, hogy képes ilyet megcsinálni, és fenyegetni, meg az unokát eltíltani tőlünk!

De amióta házasok azóta lett ilyen zsaroló!

Engedjek neki a lányom, és unokám érdekében?

2014. júl. 19. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Létezik nagyszülői láthatási jog is...
2014. júl. 19. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
nevetségesek hajd rájuk majd felnő a lányod ha már ott a baba sírva megy majd hozzád
2014. júl. 19. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Felajánlanék egy takarítói pozíciót.
2014. júl. 19. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A vejemmel megszüntetném a kapcsolatot úgy ámblokk, mindenhogyan. A kedves lányomnak még volna egy dobása, ha azt is eljátssza, akkor mehet a levesbe ő is.
2014. júl. 19. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
Nekem miközben olvastam ezt a történetet, végig az járt az eszemben, hogy azért a vejed változatát is meghallgatnám. Nekem ugyanis úgy tűnik, hogy 10 évig eltartotta a lányod, úgy, hogy közös gyermek sem volt. Most, hogy viszont terveznek gyermeket, már szeretné ha a lányod, vagy legalább a lány családja, vagyis ti hozzájárulnátok az életükkhöz. Egy gyerek sokmindent megváltoztat. Amellett, hogy nem szép unokával zsarolni, valahol ez érthető.
2014. júl. 20. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
20%
Ja, a nagyszülők láthatási joga az valami városi legenda, ilyen nincs (utolsó voltam). Különben én inkább azon akadtam volna ki, hogy a lányom kitartatta magát évekig,már ez nem valami szép, innen indul minden egyéb baj szerintem...
2014. júl. 20. 18:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahha, utolsó, ennyire városi legenda: [link]

A szövegből: "A kapcsolattartásra vonatkozó határozat végrehajtásáról a gyámhatóság gondoskodik. [...] Fontos tudni, hogy ha a különélő szülő részére már szabályozva van a kapcsolattartás, akkor főszabály szerint az Ő szülei ebben az időszakban jogosultak kapcsolatot tartani a gyermekkel. Ha a nagyszülők és a különélő szülő nincsenek jó viszonyban, akkor a gyámhivatal ebből az időkeretből "lecsípve" állapít meg egy időszakot a nagyszülők részére."

Tessék, ennyit a városi legendáról!

2014. júl. 20. 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez KÜLÖNÉLŐ SZÜLŐK esetére vonatkozik.

Ettől még lehet, hogy létezik nagyszülői láthatási jog egyéb esetekben is, de amit beidéztél, az most irreleváns.

2019. júl. 26. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!