Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 ember manapság csak a szaporodásért házasodhat? Egymásért nem?
Lassan 3 éves házasok leszünk, de folyton azt kérdezi kb mindenki, hogy mikor lesz gyerek, és marhára unom...még a legújabb legismeretlenebb új munkatárs is...mikor megtudta hogy házas vagyok, de gyerek nincs, rögtön támadott a kérdéseivel.
Ahogy a barátok, rokonok, 10 éve nem látott volt osztálytársak 3 gyerekkel stb...
Egyrészt semmi közük hozzá, másrészt meg nem értem ezt a mentalitást. Mikor elmondom hogy nem tervezünk gyereket (a miértekhez még inkább nincs közük), akkor teljesen le vannak döbbenve, és kérdezgetik hogy miért miért...
Nem mindegy más embereknek? Ennyire unalmas az életük, hogy másokéval vannak elfoglalva?
Nyilván alapvetően nem érdekel más emberek véleménye a saját életemmel kapcsolatban, de egy idő után mikor már lerágják az ember fülét is, nagyon fárasztó tud lenni ez.
Ti találkoztatok már ilyenekkel?
Ennyire unalmas az életük, hogy másokéval vannak elfoglalva?
Sajnos igen .. :(
Én a másik oldalt képviselem, akii nem akar se házasodni se gyereket.. én is megkapom ezeket a kérdéseket, sőt, itt még valaki a kerítőnő/férfi szerepét is önmagára vállalja szó és kérés nélkül.
Fárasztónak fárasztó, de már nem igen tudnak ezek érdekelni.
Kérdező!
Azt hiszem, neked fóbiád ez a gyerek dolog. Hidd el, az égvilágon senkit sem érdekel, hogy neked van e gyereked vagy nincsen.
5. Nem elképzelem. Tudom mit éreznek. Ezért mondom mindenkinek, hogy nem tervezünk. Mert Nincs mit tervezgetni. A valódi okok meg senki másra nem tartoznak.
7. Mondjuk mert házasságban akartunk élni. Mi köze a házasságnak a gyerek témához? A házasság 2 emberről szól.
Miért? Ha 2 ember nem vállal gyereket, akkor nincs joguk férj/feleség lenni, csak barát/barátnő? Ne nevettesd már ki magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!