Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlreagálom? Szerintem igenis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom? Szerintem igenis bunkóság volt!

Figyelt kérdés
A férjem ma 5 napos üzleti útra ment. Tegnap este szerettem volna, hogy együtt töltsük az estét, mielőtt napokig külön leszünk, plusz mert engem előléptettek, szerettem volna ünnepelni. Kértem szóban is és üzenetben is, hogy ne menjen sehova. DE neki más üzleti ügye adódott hirtelen és elment. :( Azt ígérte, 2 órán belül itthon lesz és egész éjjel nem fog aludni, tölthetünk együtt időt. Na már most... Egyrészt nem is ért haza csak 3,5 óra után, másrészt én nem éjszaka akarok mondjuk ünnepi vacsorát tartani. Én túlzom el, hogy ezen teljesen kiakadtam?
2014. júl. 15. 13:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, nekem az is hiszti, hogy hazajön a másik, én meg nem szólok hozzá, hanem durcázok. Nem csak a tányércsapkodás, pohártörés, toporzékolás a hiszti.

Mindenesetre mondhattad volna neki, hogy "Drágám most nagyon fáradt vagyok és megbántódtam, mert az utolsó estét veled szerettem volna kettesben tölteni, te elmentél és jó későn jöttél haza. Most már fáradt vagyok, nincs kedvem és erőm vitázni, elmegyek lefekszem és kialszom ezt, hogy aztán kipihenten meg tudjuk majd beszélni.".

Nagyjából így nézett volna ki szerintem jól a dolog.

Még egyszer mondom, én nem vitatom, hogy a párod helyesen járt el, sőt, legalább szólhatott volna, ha már úgy látta, késni fog, de nem tette. Tehát ez beszélgetést igényel, de az nem megoldás, hogy duzzogok és nem szólok hozzá.

2014. júl. 15. 16:21
 22/30 anonim ***** válasza:
79%
Pontosítok. Szóval a párod nem helyesen járt el!
2014. júl. 15. 16:22
 23/30 anonim ***** válasza:

nekem az jon le, hogy minden percet ki akarsz zsigerelni belole ( telefonon, uziben is tobbszor kerted. en ezt a ferjed helyeben nagyon kovetelezonek es farastonak tartanam) es a vegen megvagy sertodve, hogy akad mas dolga...

persze nem szep, hogy kesik es nem szol, de csak 5 napra megy el, nem pedig meghalni, hogy minden utolso percet ki kelljen hasznalni

2014. júl. 15. 18:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten együtt akartátok tölteni a búcsú idejét, csak neki közbejött valami. Csupán másfél órát késett, ezt tolerálnod kellett volna, ha bocsánatot kér ha nem. Egy nagyon pici durcit be lehet vágni ilyenkor, hogy érezze a másik, hogy ez most rosszul jött ki, de szerintem az "aznap nem szóltam hozzá" túlzás volt. Mondjuk magadat is büntetted, mert se ünneplés, se búcsúzkodás nem volt emiatt... Ne legyél ilyen szigorú :)
2014. júl. 15. 23:04
 25/30 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as! Nem akarok minden percet kizsigerelni. Nagyon kevés időnk van együtt és még sokkal-sokkal kevesebb kettesben a gyerekek miatt. Most vágytam egy kis kettesben töltött időre és fájt, hogy nem kaptam meg. :( Ez azért nem kizsigerelés.
2014. júl. 16. 07:39
 26/30 anonim ***** válasza:

Csak Te akartál vele lenni, vagy Ő is veled? Én itt figyelembe venném, hogy Ő hogy áll az egészhez. Ha látnám rajta, hogy zavarja, hogy nem tudtunk együtt lenni, akkor nem lennék felháborodva. Ha viszont azt látnám, hogy őt nem is zavarja, hogy nem tudunk együtt lenni, akkor nem biztos hogy én vele akarnám tölteni az időmet.

Nem azt mondom, hogy a második esetben, hogy nem szeret, csak mások az igényeitek. Van aki többet szeretne lenni a másikkal van aki kevesebbet. Szerintem egy kapcsolat akkor működik jól, ha olyan embert találsz aki annyi időt szeretne veled tölteni mint amennyit Te vele.

2014. júl. 16. 10:51
 27/30 anonim ***** válasza:
16%
hát anyukám hozzád én se sietnék haza! mi van a mai nőkkel,elmebetegek? olvasd már vissza magad elképesztő komolyan! úgy bánsz vele mint egy hülyegyerekkel az anyja!
2014. júl. 17. 09:05
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

a férjed önálló,szabad,felnőtt ember. azt csinál amit akar. mi az h te megmondod neki h nem mehet sehová és kész? nem a tulajdonod! max mondhatod neki,hogy: jó lenne kicsit kettesben lenni,ha tudod kérlek alakítsd úgy a dolgaidat h összejöjjön.

amúgy én a helyedben azon is elgondolkodnék h neki miért nem jutott eszébe az ünneplésed.. nem valami jó a kapcsolatotok sztem,egyik oldalról sem érzem a szeretetet igazán.. neki nem fontos h előléptettek,te meg be akarod osztani az idejét..

2014. júl. 17. 10:22
 29/30 A kérdező kommentje:

Nem is tudta, hogy előléptettek. Annyit mondtam neki, hogy fontos lenne, hogy otthon legyen este. Meg akartam lepni. Nem osztom be az idejét. Hogy lenne már az túlzás, hogy szeretnék együtt lenni a férjemmel? Írtam olyat, hogy minden nap minden percben így van? de egy nap egy estét hadd akarjak már magamnak???

Amúgy, szerintem ez a rohadt nagy individualizmus és mindenkimásra tojás a gáz, ami ma van.

MIndegy, a férjem tudja, hogy idióta volt és bocsánatot is kért.

2014. júl. 17. 12:35
 30/30 anonim ***** válasza:
31%

29:

Te felfogod, hogyan beszélsz a férjedről, akit elvileg szeretsz?

2014. júl. 17. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!