Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? Szerintem igenis bunkóság volt!
11-es vagyok. A hiszti mindig gyerekes. Lehetsz sértett, szíved joga, nem az érzést vitatjuk el tőled, hanem a reakcióddal nem értünk egyet. Adtunk egy csomó megoldási javaslatot, válogass belőle kedvedre. de ha továbbra is arcon pörögve az igazadat hangoztatod, és várod, hogy valaki jól lehülyeszemetezze a párodat, akkor ne csodálkozz, ha valaki véletlen hisztis p*cs*nak fog nevezni. Lépj túl a problémán, és oldd meg a fent leírtak közül valamelyik szimpatikus módszerrel.
A sértettség, megbántódottság nem gyerekes. Napokig ezen pörögni, felemlegetni, és sértődötten fel alá mászkálni az.
Kedves Utolsó! Nem érzem koherensnek a válaszod, bocsi. Nem vagyok hisztis p csak attól, hogy nem lépek túl valamin szerinted elég gyorsan.
Értem, hogy a többség szerint túlreagáltam. Ettől még én nem érzem így és nem fogom még magyarázgatni neki meg pótvacsit emlegetve. Tiszteletlen volt, figyelmenkívül hagyta az érzéseimet és a kérésem. Nem kell leszemetezni, nem ezt kértem, de számomra akkor sem lesz elfogadható a viselkedése. Ennyi.
11-es vagyok.
Ha ennyire biztos vagy abban, hogy helyesen kezelted a helyzetet, akkor miért is tetted fel a kérdést abban a formában, ahogy feltetted?
Írtam, nem az érzést vitatjuk el tőled, hogy sértett vagy. Bunkóságot csinált, ezt sem tagadom. Sőt, én is sértett lennék a helyedben, és nekem is rosszul esne. De a hisztizéssel akkor sem érsz el semmit. És bárhogy is tagadod, a sértettséged (képernyőn keresztül, és számomra, de mint írtad, nem vagyok koherens...) már eljutott a hiszti kategóriába.
De akkor válaszolok csak a kérdésedre, javaslat nélkül, mert látom, a kompromisszum luxus, ha véletlen megbántódtál egy kapcsolatban:
Igen, szerintem te reagáltad túl. Tőle sem volt kedves, és szép, amit tett, de alkalmanként belefér, ha utána meg tudjátok beszélni.
5 napra ment el? Az en ferjem 2 hetre, megsem poroltem vele igy, mint te. Igaz, o az utolso este velem volt, egyutt toltottuk, de megnezett 2 futballmeccset. Most kapcsoltam volna ki a tevet?
Picit tulreagalod, unnepeltek, ha hazajon.
Ps: SOHA NEM FEKSZUNK LE UGY, HOGY OSSZE VAGYUNK VESZVE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!