Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlreagálom? Szerintem igenis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom? Szerintem igenis bunkóság volt!

Figyelt kérdés
A férjem ma 5 napos üzleti útra ment. Tegnap este szerettem volna, hogy együtt töltsük az estét, mielőtt napokig külön leszünk, plusz mert engem előléptettek, szerettem volna ünnepelni. Kértem szóban is és üzenetben is, hogy ne menjen sehova. DE neki más üzleti ügye adódott hirtelen és elment. :( Azt ígérte, 2 órán belül itthon lesz és egész éjjel nem fog aludni, tölthetünk együtt időt. Na már most... Egyrészt nem is ért haza csak 3,5 óra után, másrészt én nem éjszaka akarok mondjuk ünnepi vacsorát tartani. Én túlzom el, hogy ezen teljesen kiakadtam?
2014. júl. 15. 13:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írd meg neki, hogy ez és ez esett rosszul, tudod, hogy nem direkt csinálta, de legközelebb, ha lehet, inkább téged válasszon, főleg utazás előtt, főleg, ha ünnepelni szeretnéd a te sikereidet is néha. Most viszont ne akadj ki nagyon. esetleg pedzegesd, hogy ha hazaér, elvihet vacsorázni "kárpótlásképpen", és mert elmaradt az ünneplés. Legyél felnőtt, viselkedj is úgy. Ne hisztizz, nem érsz el vele semmit, csak azt, hogy a valóban szabad idejét se veled fogja tölteni, és inkább elmegy fusizni.
2014. júl. 15. 14:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézd igazából a párod is hibás, mert nyilván szólhatott volna, hogy késni fog. Azonban te úgy viselkedsz, mint egy sértődött gyerek. Azt ugye tudod, hogy nem így kéne problémát megoldani, hanem felnőtt módjára leülni és elmondani neki, hogy ez és ez bántott, máskor legyen szíves másképp csinálni, elmondani, hogy mit szeretnél, ha tenne ilyen esetben. De a nem szólok hozzá, duzzogok, azt biza a gyerekek szokták.
2014. júl. 15. 14:49
 13/30 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi gyerekes nincs abban, ha rosszul érzem magam valammi miatt, nagyon szomorú és sértett vagyok, akkor inkább alszom. Mit magyarázzak arról, hogy szarul esett, amikor elmondtam előre! Az a gyerekes, ha valaki nem bírja felfogni a döntése következményét.
2014. júl. 15. 14:53
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
De gyerekes ez a viselkedés. Felnőtt ember nem sértődik, hanem elmondja (mindegy, hogy már megtörtént), hogy miért haragszik.
2014. júl. 15. 14:55
 15/30 anonim ***** válasza:
51%

11-es vagyok. A hiszti mindig gyerekes. Lehetsz sértett, szíved joga, nem az érzést vitatjuk el tőled, hanem a reakcióddal nem értünk egyet. Adtunk egy csomó megoldási javaslatot, válogass belőle kedvedre. de ha továbbra is arcon pörögve az igazadat hangoztatod, és várod, hogy valaki jól lehülyeszemetezze a párodat, akkor ne csodálkozz, ha valaki véletlen hisztis p*cs*nak fog nevezni. Lépj túl a problémán, és oldd meg a fent leírtak közül valamelyik szimpatikus módszerrel.

A sértettség, megbántódottság nem gyerekes. Napokig ezen pörögni, felemlegetni, és sértődötten fel alá mászkálni az.

2014. júl. 15. 14:58
 16/30 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Nem érzem koherensnek a válaszod, bocsi. Nem vagyok hisztis p csak attól, hogy nem lépek túl valamin szerinted elég gyorsan.

Értem, hogy a többség szerint túlreagáltam. Ettől még én nem érzem így és nem fogom még magyarázgatni neki meg pótvacsit emlegetve. Tiszteletlen volt, figyelmenkívül hagyta az érzéseimet és a kérésem. Nem kell leszemetezni, nem ezt kértem, de számomra akkor sem lesz elfogadható a viselkedése. Ennyi.

2014. júl. 15. 15:18
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hogy túlreagálod-e, nem voltam ott. Az én férjem is gyakran megy üzleti útra külföldre és mellette maszekol is, nálunk is közös vacsi van előző nap, ami mindhármunknak fontos. De van, hogy közbejön valami, oké. De bocsánatot kérhetett volna legalább a férjed. Nem volt szép tőle, ahogy intézte. De semmi esetre sem engedtem volna el, úgy, hogy haragszom. Max még éjjel kiadom a dühöm és elmondom, mi bánt, és nem csak azért, hogy máskor tudja, hogy várnám el, hogy cselekedjen (még ha ezredszerre fogja fel, akkor is), hanem mert nem szeretem, ha ilyen messzire megy és haragban váltunk el. Isten ne adja meg, ha történne vele valami...
2014. júl. 15. 15:31
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

11-es vagyok.

Ha ennyire biztos vagy abban, hogy helyesen kezelted a helyzetet, akkor miért is tetted fel a kérdést abban a formában, ahogy feltetted?

Írtam, nem az érzést vitatjuk el tőled, hogy sértett vagy. Bunkóságot csinált, ezt sem tagadom. Sőt, én is sértett lennék a helyedben, és nekem is rosszul esne. De a hisztizéssel akkor sem érsz el semmit. És bárhogy is tagadod, a sértettséged (képernyőn keresztül, és számomra, de mint írtad, nem vagyok koherens...) már eljutott a hiszti kategóriába.

De akkor válaszolok csak a kérdésedre, javaslat nélkül, mert látom, a kompromisszum luxus, ha véletlen megbántódtál egy kapcsolatban:

Igen, szerintem te reagáltad túl. Tőle sem volt kedves, és szép, amit tett, de alkalmanként belefér, ha utána meg tudjátok beszélni.

2014. júl. 15. 15:48
 19/30 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Mi is pontosan a hiszti szerinted? Ha jól értem, szerinted az, hogy nem volt már kedvem beszélni a dologról és inkább lefeküdtem aludni. Ha toporzékolva, sírva, stb. rohangáltam volna, az lett volna szerintem hiszti. Az még nem hiszti szerintem, hogy nem volt kedvem elmondani újra, hogy mi a gondom, amikor előre megmondtam, hogy gond lesz... Nem bizonygatni akarom, hogy nem hisztiztem, nem is fogok ezzel kapcsolatban újra írni, csak leszögezem. :)
2014. júl. 15. 15:52
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

5 napra ment el? Az en ferjem 2 hetre, megsem poroltem vele igy, mint te. Igaz, o az utolso este velem volt, egyutt toltottuk, de megnezett 2 futballmeccset. Most kapcsoltam volna ki a tevet?

Picit tulreagalod, unnepeltek, ha hazajon.

Ps: SOHA NEM FEKSZUNK LE UGY, HOGY OSSZE VAGYUNK VESZVE!

2014. júl. 15. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!