Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hazudja azt a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudja azt a feleségem, hogy fáj a feje, mikor tudjuk hogy nem az a baja?

Figyelt kérdés

El akart menni valahova tegnap, én meg fáradt voltam, meleg volt, és azt mondtam, menjen nélkülem, vagy a barátnőivel.

Azóta csak néz maga elé, látom, hogy sértve van, mikor kérdem mi a baja, azt mondja, semmi, csak fáj a fejem...

2 napja egyfolytában! de gyógysrt nem akavni se orvoshoz menni...

kérdem, hogy nincs harag tegnap miatt, azt monandja dehogy!

Miért hazudik? Legalább mondsná, hogy vérig sértettem, hordana el mindenek, és kibékülhetnénk!

2014. júl. 15. 11:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Bevallom én is megsértődnék. Egy nőnek aki szeret elég rosszul esik ha elküldöd hogy menjen maga ahova akar, akivel akar... legalább lett volna annyi eszed hogy azt mondod, "sajnálom, most nem szeretnék, menjünk holnap" vagy hasonlót. Ez teljesen rendben van, de hogy elküldöd hogy egyedül menjen... mintha lesz*rnád mit csinál, csak menjen már és hagyjon téged ez nagyon gáz. Persze hogy megsértődött. Beszéljétek meg és menjetek el valahova.
2014. júl. 15. 12:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy fáradt voltál. De lehet, hogy neki ez csak az utolsó csepp volt már. Vannak mostanában közös programok? Vagy sokszor mondtad neki mostanában, hogy inkább menjen mással?

Ha tényleg úgy gondolod, hogy emiatt "fáj a feje" akkor mondd neki, hogy üljetek le, beszéljétek meg, mert látod, hogy bánja valami.

2014. júl. 15. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a feleséged egyszerűen besokallt...ahogy előttem már írták, lehet régen volt közös programotok, hiányzol neki, veled akart egy kicsit csavarogni, kikapcsolódni. (magamból indulok ki, én is szoktam így viselkedni, amikor kivagyok attól, hogy a munkánk miatt alig látjuk egymást, és ha én pl. mennék vele bárhová, ő fáradt...amit megértek, de akkor is rossz )
2014. júl. 15. 12:42
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Saját magamból kiindulva mondom - tudom, rossz tulajdonság, de vagyunk páran nők, akik azt várjuk, hogy a másik magától jöjjön rá, hogy megsértett minket, mert ha nem, akkor érzéketlen, nem is ismer blablabla... én a magam részéről próbálom ezt magamban visszafojtani az utóbbi időben...

sztem a legcélravezetőbb:

1. megpróbálni belediktálni a gyógyszert, vagy elvinni háziorvoshoz - ha kapálózik ez ellen, akkor tuti csak durci, ha nem, akkor lehet, csak mártírkodott, hogyő kibírja nélküle

2. ha 100% durci, akkor elmondani, hogy bocs, nem vetted észre, hogy megbántottad aznap este, de örülnél, ha őszintén elmondaná, hogy baj van, mert nem vagy gondolatolvasó, és hosszabb távon jobban jártok az őszinteséggel, mint a duzzogással

2014. júl. 15. 12:54
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

1. veled akart menni

2. szimplán megsértődött és a fejfájás most jó indok erre

Mi, nők iszonyat szánalmasak tudunk lenni néha. Nem mondjuk el, mi bánt, de bosszankodunk, ha a másik nem tudja, mi bajunk. Kitalálunk valamit, hogy pl. fáj a fejem, aztán egy frászt.

A feleségednek az a baja, hogy nem mentél el, berágott rád, csak a száját kinyitni luxus, inkább puffog.

Na, én is csináltam ilyet, nem egyszer, mikor a barátom megunta, leültetett és emelt hangon közölte, hogy fejezzem be ezt a hlyeséget, nyissam ki a szám, ha kell, essek neki, csak ne "semmizzek", mikor látja, hogy baj van. Alapból türelmes, meg csendes, így nagyon meglepődtem, hogy kiosztott. Megérte, azóta nem csinálom - kivéve, mikor tényleg bámulok ki a fejemből, mert élni nincs kedvem, de ha bajom van, mondom.

Szerintem beszélj a fejével, hogy fejezze ezt be, mert irtó gyerekes - amúgy tényleg az. :(

2014. júl. 15. 14:24
 16/22 anonim ***** válasza:
9%

Azért, mert egy kicsit ugráltatni akar téged és s_gget nyalatni. Te pedig bedőlsz neki: meg vagy veszve, hogy ugyan mi baja is lehet...? "Néma gyereknek az anyja se érti a szavát" - neked nem kell gondolatolvasónak lenned.

Ha fáj, akkor fáj. Ha baja van veled, akkor majd elmondja. Leginkább hagyd békén és hagyd meg a duzzogásában vagy a problémájában. Felnőtt emberek nem játszanak homokozóharcot.

2014. júl. 15. 15:13
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
16-osra ne hallgass, tipikusan a "nem érdekel semmi, megyek a saját fejem után, ha nem tetszik a másiknak, majd megszokja" típusú ember. Valóban nem jól reagálja le az asszony, hogy nem mondja el a baját, de pontosan az ilyen dolgok szokták a tüskéket eredményezni, amiből ha sok van, megmérgezi a kapcsolatot. Le kell ülni vele és te hozd fel a témát, ha ő magától nem mondja.
2014. júl. 15. 16:27
 18/22 mustafa33 ***** válasza:
15-ös jól mondja.
2014. júl. 15. 20:03
 19/22 mustafa33 ***** válasza:

Mert nem azért akart "valahova" menni mert az a "valami" érdekelte ott "valahol", hanem azért mert ő Veled akart menni bárhová. Nem valahova egyedül és nem barátnőivel, hanem veled. Közös programot akart, lehet azért hogy helyrehozátok a lazuló kapcsolatot, hopgy erősítsétek az összetartozást. Lehet hogy a háttérben már felbukkantak a problémák, lehet hogy alig látjátok egymást, hogy valami már nem úgy működik köztetek mint régebben és ezt akarta orvosolni egy közös programmal. Lehet hogy te ezeket a kezdődő problémákat még nem veszed észre.

ő a te elutasításodat lehet magára értette, hogy te vele nem akarsz lenni, hogy te őt unod. Az elutasításod valóban sértő lehetett számára. A nők azt hiszik, hogy a férfiak is kis jelekből következtetnek a kinem mondott valóságra. És nem tudatosítják nogy a férfi a kimondott szóból ért. És azt úgy érti ahogy kimondták. Ebből a bfélreértésből már sok baj volt. De ezt mond el neki és kérd, hogy ő meg mondja el neked egyenesen és világosan és duzzogás nélkül szerinte mi a valódi probléma. Akkor majd meg is tudjátok közösen oldani.

És

2014. júl. 15. 20:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Engeszteld ki. Ismered, tudod hogyan lehet levenni a lábáról. Szeretgesd meg és ilyen butaságokat ne csináljatok. Egyezzetek meg ilyenkor úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
2014. júl. 15. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!