Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megkeresett a felesége. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeresett a felesége. Mit csináljak? Találkozzak vele?

Figyelt kérdés

Megkeresett a (volt) barátom felesége nemrég. Először elmondott mindennek, most viszont a segítségemet akarja, mert tönkreteszi a férjét.

Gazdagok és azt akarja, hogy semmije ne maradjon és bosszút akar állni.

Egy részem tényleg akarja, hogy szenvedjen, de ha esetleg kiderülne minden, megtudnák a szüleim és elég nagy balhé lenne. De a feleségét is megértem...

Szerintetek hagynom kéne, vagy elégtételt szerezni?

Én is gondoltam már a bosszúra, de egyedül lehetetlen lenne.

2014. júl. 12. 14:04
1 2
 11/19 SzilKa ***** válasza:
93%
én ebből igyekeznék maximálisan kimaradni... ez az ő ügyük.
2014. júl. 12. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

köszönöm a 0-ra pontozást, nagyobb örömötök sose legyen, azt kívánom:D

az, hogy elmondta őt mindennek, nekem nem egyértelmű, hogy a szeretője volt a csaj. bármi miatt lehetett, pl. még zaklatta a pasit a szakítás után, vagy bármi.

meg a csaj miért haragudna a pasira, ha a szeretője volt?

kérdező, világosíts fel minket

2014. júl. 12. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

"Én is gondoltam már a bosszúra"

Én meg ennek az okára lennék kíváncsi a szerető részéről. Hacsak az nem, hogy a pasi nem mondta el neki hogy házas, és ígérgetett mindent.

2014. júl. 12. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem hívd fel a Nemzetbiztonsági Hivatalt, vagy a TEK-et, és kérj tőlük egy olcsó, de jó bérgyilkos elérhetőségét. Tutti, hogy segítenek nektek!
2014. júl. 12. 15:03
 15/19 Bence_ ***** válasza:
Úgy tudom, hogy a megcsalást itthon nem büntetik. Így a válóperben sem számít. Ez max ok lehet a válásra. Ezt a két fél beszélje meg egymással.
2014. júl. 12. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg a kérdező mostanában látta a "Elvált nők klubja" című filmet, mert egy az egyben onnan van a téma. Unatkozik a kicsike, írogatná ki a kamukérdéseket, de fantáziája meg nincsen, ezért filmekből merít. Olyan szomorú olvasni, ahogy összeszalad egy csomó jószándékú ember segíteni, tanácsot adni, ez a magányos kamaszlány meg ott röhög a gép előtt, hogy hű de ravasz volt, jól átvágott mindenkit és méf pluszpontjai is lesznek a toplistán a kérdés miatt :/
2014. júl. 12. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Szánalmas, gyerekes. A nő is, a pasi is és TE is ha belemész.
2014. júl. 12. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
Én csak azért mondanám, hogy miért ne, mert ha nőn kellene "bosszút állni", mindenki rikácsolna, hogy dögöljön a büdös qrva.
2014. júl. 12. 19:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne az Éjjel nappal Budapestből vegyetek már példát..
2014. júl. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!