Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeresett a felesége. Mit csináljak? Találkozzak vele?
Megkeresett a (volt) barátom felesége nemrég. Először elmondott mindennek, most viszont a segítségemet akarja, mert tönkreteszi a férjét.
Gazdagok és azt akarja, hogy semmije ne maradjon és bosszút akar állni.
Egy részem tényleg akarja, hogy szenvedjen, de ha esetleg kiderülne minden, megtudnák a szüleim és elég nagy balhé lenne. De a feleségét is megértem...
Szerintetek hagynom kéne, vagy elégtételt szerezni?
Én is gondoltam már a bosszúra, de egyedül lehetetlen lenne.
Én úgy értelmeztem, hogy a kérdező járt egy pasival, szakítottak, majd az a pasi megházasodott. És most a feleség valami miatt bosszút akar állni.
Ha így van, velem is volt ilyen. A volt barátom zaklatott engem hónapokig szakítás után (ő szakított, haha), rendőrt kellett rá hívnom többször. Megkerestem a volt barátnőjét, mert elhintette, hogy vele is ezt csinálta és megkértem, segítsen nekem talpra állni és megérteni a közös exünket.
nekem nagyon sokat segített ez a beszélgetés a lánnyal, hogy ő is mennyire félt, és hogy eltelt 1 év és máris újra tudott hinni a férfiakban, meg önmagában.
mi megfogadtuk, hogy szólunk a következő bnőjének (a csaj egy faluban lakik az exemmel), mert legalább majd az új csajnak legyen esélye dönteni, még ha nem is hisz nekünk. hogy vele ne történjen ez meg...ha ezt összeesküvésnek lehet nevezni, akkor az...
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!