Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkreteheti-e a kapcsolatot, ha ellentétes műszakban fogunk dolgozni?
Én szeptembertől nemvelőtanár leszek egy kollégiumban(nagyon örülök,hogy felvettek,mert már egy éve nincs állásom)ami azt jelenti,hogy du 2-10 ig fogok dolgozni,+egy héten éjszakai ügyelet,és havonta egyszer hétvége.
A párom viszont reggel 6-du 2-ig dologzik,és van amikor ő is ügyel hétvégén,szóval,ha pont ellentétesen vagyunk beosztva még akkor se fogjuk látni egymást,félek rámehet a házasságunk,mert mire én hazaérek 11-kor ő már alszik,mikor ő elmegy reggel 5-kor én még alszom...6 éve vagyunk együtt,gyerek még nincs...
Hát annyira nem várhatom el,hogy fenn maradjon,mert 4:30-kor kel,és általában 3 körül ér haza.
Most is általában már 10-11-kor alszik.
De remélem megoldjuk,én örülök,hogy van melóm,igaz kicsit tartok tőle mert sose dolgoztam még gyerekekkel.Előtte felnőttképzésben tanítottam csak...
10-es igen,kitöröltettem,és jogosan,ha ki is törölték,mert csak kötekedni akarsz.
Egy szóval se írtam,hogy nem akarok elmenni(ide) dolgozni,az érdekel,hogy ez mennyire mehet a kapcsolat rovására.
És látod sokaknak az a véleménye,hogy tönkreteszi.Ja persze,mert ők se akarnak dolgozni,és engem is az otthon ülésre biztatnak...
Nem ezt akartam hallani,mellétarfáltál.
Pont azt,hogy meg lehet oldani,és ha igen hogyan,mások mit tettek,stb...
De mivel csak veszekedni akarsz úgyse fogod elhinni.
Ezt a kérdést már pár hete föltetted, nem? Mintha olvastam volna már.
Amúgy vágj bele, 1-2 hónap után úgyis látjátok, hogy bírja a házasságotok. Ha nagyon gáz a helyzet, még mindig otthagyhatod a melót, de az is lehet, hogy simán meg tudjátok oldani. Ki kell próbálni, aztán eldől.
Az nem kérdés,hogy elvállalom.
Én még nem tettem fel erről itt kérdést,de gondolom sokaknál van hasonló probléma...
"A kérdező kommentje:
Nem ezt akartam hallani,mellétarfáltál."
Kedves kérdező!
Csak nem te is olyan vagy, hogy azok a válaszok tetszenek, amiket éppen vársz. A többi törlés.
Mellesleg az én válaszom is az, hogy nehéz lesz így, de nem megoldhatatlan
Meg lehet oldani, tényleg.
5 évig jártam egyetemre, Pestre, Debrecenből. Volt egy albérletem, amit arra használtam, hogy néha fent aludjak, amúgy haza kellett jönnöm, és nevelnem kellett a testvéreimet, és még dolgoztam is, mert valamiből meg kell élni.
Emellett volt(még mindig van) egy kapcsolatom.
Amire ez az időszak megtanított, hogy az emberek túlértékelik az alvást. 4 óra bőven elég. Ha olyan volt, felkísért Pestre, vagy értem jött, és út közbe meg tudtuk beszélni a dolgainkat. A lyukas idők pont jók voltak nekem a tanulásra, neki a munkára. Ha látod a rendszert az egészben, minden megoldható, de természetesen áldozatokkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!