Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tönkreteheti-e a kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkreteheti-e a kapcsolatot, ha ellentétes műszakban fogunk dolgozni?

Figyelt kérdés

Én szeptembertől nemvelőtanár leszek egy kollégiumban(nagyon örülök,hogy felvettek,mert már egy éve nincs állásom)ami azt jelenti,hogy du 2-10 ig fogok dolgozni,+egy héten éjszakai ügyelet,és havonta egyszer hétvége.

A párom viszont reggel 6-du 2-ig dologzik,és van amikor ő is ügyel hétvégén,szóval,ha pont ellentétesen vagyunk beosztva még akkor se fogjuk látni egymást,félek rámehet a házasságunk,mert mire én hazaérek 11-kor ő már alszik,mikor ő elmegy reggel 5-kor én még alszom...6 éve vagyunk együtt,gyerek még nincs...

2014. júl. 6. 15:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hát annyira nem várhatom el,hogy fenn maradjon,mert 4:30-kor kel,és általában 3 körül ér haza.

Most is általában már 10-11-kor alszik.

De remélem megoldjuk,én örülök,hogy van melóm,igaz kicsit tartok tőle mert sose dolgoztam még gyerekekkel.Előtte felnőttképzésben tanítottam csak...

2014. júl. 6. 16:56
 12/29 A kérdező kommentje:

10-es igen,kitöröltettem,és jogosan,ha ki is törölték,mert csak kötekedni akarsz.

Egy szóval se írtam,hogy nem akarok elmenni(ide) dolgozni,az érdekel,hogy ez mennyire mehet a kapcsolat rovására.

És látod sokaknak az a véleménye,hogy tönkreteszi.Ja persze,mert ők se akarnak dolgozni,és engem is az otthon ülésre biztatnak...

2014. júl. 6. 17:00
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
szerintem meg a munkanélküliség előbb tönkreteszi..de leírom amit olvasni akarsz: hú tönkreteszi ne is próbáld ki egy napot se..xD 10es voltam
2014. júl. 6. 17:02
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem ezt akartam hallani,mellétarfáltál.

Pont azt,hogy meg lehet oldani,és ha igen hogyan,mások mit tettek,stb...

De mivel csak veszekedni akarsz úgyse fogod elhinni.

2014. júl. 6. 17:12
 15/29 anonim ***** válasza:
Miert nem alszik delutan es marad fent este veled par orat?
2014. júl. 6. 17:34
 16/29 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már pár hete föltetted, nem? Mintha olvastam volna már.

Amúgy vágj bele, 1-2 hónap után úgyis látjátok, hogy bírja a házasságotok. Ha nagyon gáz a helyzet, még mindig otthagyhatod a melót, de az is lehet, hogy simán meg tudjátok oldani. Ki kell próbálni, aztán eldől.

2014. júl. 6. 17:59
 17/29 A kérdező kommentje:

Az nem kérdés,hogy elvállalom.

Én még nem tettem fel erről itt kérdést,de gondolom sokaknál van hasonló probléma...

2014. júl. 6. 18:56
 18/29 anonim ***** válasza:
Anyám szokta mondani: " A hosszú házasság titka a váltott műszak" Persze nevetve :) Ha gyerek van más is így oldja meg . Én nem bírnám,nekem kell,hogy a férjem velem legyen!
2014. júl. 6. 21:20
 19/29 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem ezt akartam hallani,mellétarfáltál."

Kedves kérdező!

Csak nem te is olyan vagy, hogy azok a válaszok tetszenek, amiket éppen vársz. A többi törlés.

Mellesleg az én válaszom is az, hogy nehéz lesz így, de nem megoldhatatlan

2014. júl. 6. 21:51
 20/29 anonim ***** válasza:

Meg lehet oldani, tényleg.

5 évig jártam egyetemre, Pestre, Debrecenből. Volt egy albérletem, amit arra használtam, hogy néha fent aludjak, amúgy haza kellett jönnöm, és nevelnem kellett a testvéreimet, és még dolgoztam is, mert valamiből meg kell élni.

Emellett volt(még mindig van) egy kapcsolatom.

Amire ez az időszak megtanított, hogy az emberek túlértékelik az alvást. 4 óra bőven elég. Ha olyan volt, felkísért Pestre, vagy értem jött, és út közbe meg tudtuk beszélni a dolgainkat. A lyukas idők pont jók voltak nekem a tanulásra, neki a munkára. Ha látod a rendszert az egészben, minden megoldható, de természetesen áldozatokkal jár.

2014. júl. 6. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!