Te es a parod/ferjed ellentetes termeszetuek vagytok?
arra célzol, hogy én mondjuk takarítás mániás vagyok, ő pedig nyugodtan leül tévézni a szobában?
ha igen, akkor nagyon is.
ő a megtestesült nyugalom, én pedig rengeteget idegeskedek, de remekül megvagyunk és nagyon szeretjük egymást!!
27N
Tökéletesen.
De nem csak természetben, mindenben :)
A legnagyobb poén az hogy míg én a 80-as évekbe vágyom vissza, ő már a jövőben lenne, és űrhajózna.
Csak ennyire vagyunk ellentétesek, mégis jól kijövünk :D
Jó vitapartikat lehet rendezni :P
Hát én ideges, ő meg nyugodt fajta, de nem mondanám magunkat ellentéteknek. A hobbijaink hasonlóak, rengeteg dologban egyezünk így rengeteg közös témánk is van. Például imádunk olvasni mind a ketten, első randi előtt egy könyvesboltba ugrottunk be, mert megkért, hogy segítsek neki választani :) Mindketten rajzolunk,emellett nagy sorozat fanok vagyunk (nem Maricsuj vagy ki, hanem The walking dead, Game of thrones stb.) Kb. ugyanolyan a szexuális, és a buli igényünk is.
Mentalitásban kicsit már különbözünk, én hajlamos vagyok túltervezni és túlaggódni mindent, ő pedig egyáltalán nem tervez és nem aggódik. De szerintem ebben meg pont kiegészítjük egymást. Nem baj, hogy ő nem tervez, úgyis megteszem én helyette :)
Összefoglalva:
Mentalitásunk kiegészíti egymást, érdeklődési körünk pedig egybe esik. Szerintem ez az ideális :)
Alapvetően nagyon hasonlóak vagyunk. Hasonlóan reagálunk dolgokra, hasonlóan vélekedünk a legtöbb dologról, hasonló a reakciónk arra, ha megbántanak minket... maximum a mérték különbözik (pl. én vmivel rendetlenebb vagyok, de a dühét pl. ő képes kevésbé kontrollálni).
23/l és 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!