Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy az asszony nem hajlandó felvenni a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nem kezdő kapcsolat, már a második gyermekünket várjuk, viszont a párom egyszerűen nem hajlandó felvenni a telefonomat még akkor sem, ha kérem... Tudom, hogy annak örülnöm kell, ha tiszteletben tartja a magánszférámat, és nem turkál a telómban, de akkor se nyúl hozzá, ha direkt kérem...
Vélemények?
2014. júl. 3. 20:09
21/22 anonim válasza:
Én sem szeretem felvenni a párom telefonját. A mobil telefon mindenki személyes tulajdona, nem közös. Ha valaki a páromat hívja a mobilján akkor az illető személyesen őt keresi és nem engem. Persze ha a párom édesanyja vagy valamelyik testvére az és a párom valamiért nem tudja felvenni akkor felveszem, de ha nem ismerem az illetőt aki telefonál akkor ha egy mód van rá akkor nem. Ennek ellenére vettem már fel én is fontos hívást ha a szükség úgy hozta de nem csinálunk belőle rendszert.
22/22 anonim válasza:
Én sem veszem fel. Ő sem az enyémet, kivéve, ha olyan hív, akit ő is jól ismer. De tény, hogy a mobil az egy személyhez kötődik. Ha valaki nem tudja elérni a mobilon, úgyis megpróbálja utána a vezetékesen is, azt minden további nélkül felveszem, hiszen az a LAKÁSUNKHOZ tartozik, az a közös telefonunk, azon bárkit kereshetnek (elvileg ugyan kiírja, hogy ki a hívó, de nem nagyon látni rajta). De a mobilját nem veszem fel, mert azon nem engem keresnek. És ha megkér rá, akkor sem igazán szoktam, de neki is megmondtam már, hogy ha fontos hívást vár, akkor vagy vigye magával a telefonját, vagy hívja vissza azt, aki kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!