Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Lenne olyan dolog, amiért megütnétek az asszonyt?
Szóval lenne bármi olyan élethelyzet,amikor kezet emelnétek rá?Ha igen,mi lenne az?
Nők is válaszolhatnak,akik esetleg átélték ezt.
Miért kaptatok?És mi lett utána?Elváltatok,együtt maradtatok?Kaptatok később is?
Köszönöm a válaszokat!
A páromat, eddigi barátnőimet sosem tudtam volna bántani, ha lelkileg megbántottam őket, akkor is furdalt a lelkiismeret. Ezért választottam olyan barátnőket, akiket tudtam szeretni, elfogadni.
Ellenben igen, vannak olyan típusú nők, akikre nagyon allergiás vagyok, de nem hiszem hogy őket is tudnám bántani fizikailag.
Ezek a nagyszájú, közönséges, alpári módon kommunikáló, szándékosan provokáló, okoskodó, stb...nők.
De gondolom sok férfinál ezek a típusú nők verik ki a biztosítékot.
Ezért nem célszerű külsőségek alapján párt választani.
Imádom a nejemet, néha az idegeimen táncol, néha úgy kihoz a sodromból, hogy mérgembe már pár bútor a kérté látta, de soha nem emeltem rá kezet. Inkább darabokra törtem a cipős szekrényt vagy beszakadt az ajtó, de nem ütötte meg.
Hogy lenne ok amiért megütném? Igen. 1 ok: Ha az látnám, hogy minden ok nélkül mondjuk ököllel verné, vagy marokszámra tépné a haját a közös lányunknak. Akkor tőlem is ugyanezt kapná. De ez sosem fog bekövetkezni, mert imádják egymást, és 5 év alatt a 10 ujjamon meg tudom számolni hányszor kapott a fenekére mert rosszalkodott..
Utolsó, ilyen gondolat hogy jut egyáltalán eszedbe?? Víz alá nyomja a gyereket...
Egyébként én is azt akartam írni, hogy abban az esetben repülne a pofon, ha bántlmazná a gyermekemet.
Szia!
A volt férjem megütött többször is, és a gyerekeinket is.
Miután a 2. gyerek megszületett ő becsajozott. Amikor összevesztek, mi kaptunk. Elhagyni nem tudtam, nem volt hova mennünk. De egy alkalommal, amikor nem figyelt rá, hogy úgy üssön meg, hogy ne látszódjon (mert erre előtte figyelt, hogy ne tudjak rendőrségre menni), látleletet vetettem, feljelentettem, távoltartást kaptunk, majd elváltunk. Azóta a gyerekekkel is csak gyermekvédelmis felügyelettel találkozhat.
Nő vagyok.
Három esetben érezném jogosnak a pofont:
1. ha idegességemben megütöm a barátomat - ez esetben, ha visszaadja, megérdemelném, mert én ütöttem először (a kiváltó ok nem mentség nekem, értelmes ember nem verekedéssel intézi a dolgait)
2. ha valami miatt annyira pánikba esnék, hogy máshogy nem tud "észhez téríteni" (mondjuk a gyerekkel történne valami súlyos, vagy egyéb vészhelyzet, ilyesmi
3. ocsmány módon szidnám a szeretteit, vagy direkt megaláznám, provokálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!