Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Lenne olyan dolog, amiért megütnétek az asszonyt?
Szóval lenne bármi olyan élethelyzet,amikor kezet emelnétek rá?Ha igen,mi lenne az?
Nők is válaszolhatnak,akik esetleg átélték ezt.
Miért kaptatok?És mi lett utána?Elváltatok,együtt maradtatok?Kaptatok később is?
Köszönöm a válaszokat!
Három esetben érezném jogosnak a pofont:
1. ha idegességemben megütöm a barátomat - ez esetben, ha visszaadja, megérdemelném, mert én ütöttem először (a kiváltó ok nem mentség nekem, értelmes ember nem verekedéssel intézi a dolgait)
2. ha valami miatt annyira pánikba esnék, hogy máshogy nem tud "észhez téríteni" (mondjuk a gyerekkel történne valami súlyos, vagy egyéb vészhelyzet, ilyesmi
3. ocsmány módon szidnám a szeretteit, vagy direkt megaláznám, provokálnám
DETTO.Mi ezt meg is beszéltük és ez esetben jogosnak érezném ha kapnék,viszont azonnal elválnék.Nyilván ezek nem történhetnek meg,ezek elméleti dolgok.12év alatt még rosszul sem szolt hozzám nemhogy megütne.
Szerintem mindenkiben kiváltaná az ütési ingert, még egy idegennél is ha azt látja hogy üti veri a gyerekét/kutyáját/öreganyját stb. valaki.
Na nekem ilyen helyzetbe. Ha látnám, hogy a párom kezet emel egy nála gyengébbre, aki nem tud védekezni, akkor lehet neki rontanék.
Illetve hisztérikus rohamnál. Van ilyen.
Pl itt ez a videó.:
https://www.youtube.com/watch?v=C0RSjtOegMM
Ti nem ütöttétek volna meg legszívesebben ezt az embert, akár nő, akár férfi?
Nő vagyok, soha nem ütött meg férfi...nem is hagynám! Ott törtném utána kettőbe, ahol a legvastagabb!!! Nem tartozom a törékeny nők csoportjába...úgyhogy ezzel biztosan nem lenne problémám.
Előfordul, hogy felhúz a férjem...és muszáj valahogy levezetnem a feszkót, mert az óbégatás nem segít...de soha nem emeltem én sem rá kezet, inkább a gardrób szekrényt vertem már szét párszor. Soha nem is bántanék fizikálisan senkit! Kivéve, ha muszáj!
Én férj vagyok. Vannak esetek amikor elszállna az agyam.
1 ha durván bántalmazná a gyereket
2 ha megölné pl az édesanyámat
3 ha megtudnám hogy úgy csalt meg, hogy a közösnek hitt gyerek nem az enyém... ezt nagyon durva dolognak tartanám
Egyébként szeretem, imádom a feleségem soha nem ütöttem meg, és soha nem is csinálna ilyesmiket.
Régebben én pofoztam meg egy nőt egyszer. Ezt vállalom. Nem volt a barátnőm, de ismerősök voltunk. Nagyon nem kedveltük egymást. Vita volt köztünk, már arra sem emlékszem mi volt az de folyton mondogatta hogy kussoljak és neki van igaza. És ha nem hallgatok ez azonnal akkor ő le fog köpni engem.
Teljesen nyugodtan mondtam neki ha meg meri tenni akkor kapja érte a pofont.
Megtette, én pedig felpofoztam. Nem fogom még egy nőnek sem tűrni. hogy ilyen formában megalázzon.
A feleségemnek anno ezt elmeséltem, mert érdekelte hogy miért ütöttem meg nőt. Miután elmondtam, még ő is igazat adott nekem, pedig nagyon ellenzi a bántalmazás minden formáját.
A feleségemet megütötte az egyik exe, amiért szakított vele a megcsalása miatt. (mármint a pasi csalta meg, a feleségem szakított, erre kapta a pofont.) Azt mesélte hogy akkorát kapott, hogy elterült az ágyon, ami mögötte volt. Aztán miután összeszedte magát, vissza is ütött. A pasi csak pislogott...de nem merte megint megütni. Végül a feleségem otthagyta.
Amióta tudom ezt, az a vágyam hogy még ebben az életben találkozzak ezzel a nyomorulttal. Nem teszi zsebre amit tőlem kap... 25F
A ferjem felpofozta az exet mert titokban megcsalta ot es terhes lett es elvetette mert nem tudta kie.
A ferjem szamara ez volt az utolso kozos nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!