Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális dolog, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy az asszony nem hajlandó felvenni a telefonomat?

Figyelt kérdés

Nem kezdő kapcsolat, már a második gyermekünket várjuk, viszont a párom egyszerűen nem hajlandó felvenni a telefonomat még akkor sem, ha kérem... Tudom, hogy annak örülnöm kell, ha tiszteletben tartja a magánszférámat, és nem turkál a telómban, de akkor se nyúl hozzá, ha direkt kérem...

Vélemények?

2014. júl. 3. 20:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg azért csinálja, hogy cserébe te se vedd fel az övét!

(...amikor a szeretője hívja fel!)

2014. júl. 3. 22:07
 12/22 anonim ***** válasza:
De nem értem, miért kellene felvennie. Vagy tud érdemlegeset mondani annak, aki keres? Mert ha nem, akkor tök felesleges. Hívnak, nem veszed fel, öt perc múlva visszahívod. Hívnak, feleséged felveszi, megmondja, hogy nem érsz rá, öt perc múlva visszahívod.
2014. júl. 3. 23:42
 13/22 anonim ***** válasza:
A 12-es nagyon is jól megmaradta a lényeget!! :) Sőt, mindenki. Mindenkit elmondott mindent előttem, én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy remélem nem szegény feleségeden vered ki a hisztit, és nem vitatkozol vele a semmi miatt. Te is csak egy kis hisztis, magáról sokat képzelő pasi vagy ... :) Nyugodj le, és inkább hívd vissza a partnert.
2014. júl. 4. 12:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi kivetnivaló. Én sem szerettem felvenni a férjem telefonját. Bár volt amikor muszáj volt, mert nem tudta visszahívni az illetőt, szóval amióta együtt vagyunk, 4 éve, ezalatt kb 2x vettem fel helyette, mert kérte, meg fent említett dolog miatt. De amúgy én sem szívesen teszem, végül is őt keresik...
2014. júl. 4. 18:51
 15/22 A kérdező kommentje:

Sokan nem fogták fel a lényeget, így kiemelem: HA KÉREM, SE VESZI FEL.

Amúgy látom, a gyakori is tele van ultrafeministákkal :)

Amúgy meg én is csak olyankor kérem, h vegye fel, ha sejtem, hogy fontos, melóval kapcsolatos ügyben hívnak.

Kedves Hölgyeim! A pénzt munkával keressük, és történetesen vannak, akik 7/24-ben készültségben KELL, hogy legyenek. Szerintem 1-2 telefonfelvételt, ha megkérjük a párunkat, aki a másik felünk, a mindenünk, stb,stb, illene ennyit megtenni értünk.

Ez most nem hímsoviniszta duma, csak úgy veszem észre, hogy egyeseknek nehéz felfogni, milyen helyzetekről beszélek.

Akik pedig azt írták, hogy "ha megkér, felveszem", azoknak köszönöm, ti tisztelitek a párotokat :)

2014. júl. 4. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Ha neked 7/24-ben készültségben kell lenned, akkor örülj, hogy találtál magadnak valakit, aki még ráadásul családot is hajlandó alapítani veled. Nekem tuti nem kellene egy olyan ember, akinek gyakorlatilag nincs semmi szabadideje, mert bármikor ugrani kell. Ez nem ultrafeminizmus, ez a valóság. Van, aki szolgálatkész, van, aki nem, de aki nem, az sem "ultrafeminista", csak nincs épp kedve melózni a munkaidején kívül.
2014. júl. 4. 22:05
 17/22 anonim ***** válasza:

De a feleséged tud valamit a fontos munkával kapcsolatban mondani az ügyfélnek?

Mert ha igen, akkor nem normális, hogy nem veszi fel.

Ha nem, akkor normális.

2014. júl. 5. 00:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Sokan nem fogták fel a lényeget, így kiemelem: HA KÉREM, SE VESZI FEL.

Amúgy látom, a gyakori is tele van ultrafeministákkal :)

Amúgy meg én is csak olyankor kérem, h vegye fel, ha sejtem, hogy fontos, melóval kapcsolatos ügyben hívnak.

Kedves Hölgyeim! A pénzt munkával keressük, és történetesen vannak, akik 7/24-ben készültségben KELL, hogy legyenek. Szerintem 1-2 telefonfelvételt, ha megkérjük a párunkat, aki a másik felünk, a mindenünk, stb,stb, illene ennyit megtenni értünk.

Ez most nem hímsoviniszta duma, csak úgy veszem észre, hogy egyeseknek nehéz felfogni, milyen helyzetekről beszélek.

Akik pedig azt írták, hogy "ha megkér, felveszem", azoknak köszönöm, ti tisztelitek a párotokat :)

Ezt én fentebb egyáltalán nem láttam leírva, kedves kérdező. Olvasd el a különbséget, semmi lényegeset nem mondtál , csak szapultad a feleségedet, hogy miért nem hajlandó erre az egyszerű mozdulatra? Ha ezt közszemlére nyilvánítod már az elején, akkor máshogy látjuk a helyzetet. :) De lehet, hogy csak én vagyok ostoba, kedves uram.

2014. júl. 5. 00:17
 19/22 A kérdező kommentje:

"... viszont a párom egyszerűen nem hajlandó felvenni a telefonomat még akkor sem, ha kérem"

Ott van, zölden bekeretezve. Egyéb? :)

2014. júl. 5. 23:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Oké, akkor harmadszor is megkérdezem:

A feleséged, ha felvenné a telefonod, tudna munkaügyben érdemben diskurálni a hívó féllel, vagy csak azt tudná mondani, hogy te épp nem érsz rá?

2014. júl. 5. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!