Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lanyok, Nok! Ti osszehazasodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, Nok! Ti osszehazasodnatok egy sziriai ferfival vagy kizart dolog?

Figyelt kérdés
Szo sem lehet rola, vagy mar alapbol szoba sem allnatok vele?
2014. jún. 16. 22:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Tök más kultúra.
2014. jún. 16. 22:41
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
sok mindentől függ, leginkább a családjától és hogy mennyire vallásos. Te ilyen helyzet előtt állsz?
2014. jún. 16. 22:44
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Kizárt. Én úgy nőttem fel, hogy lehet véleményem.
2014. jún. 16. 22:49
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem kizáró ok, én a jemeni, szaudi araboktól tartanék jobban. Ismertem szír arab férfit, keresztény volt ráadásul, nem volt vele semmi gond.
2014. jún. 16. 22:49
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha iszlám vallású, már a randi is kizárt.
2014. jún. 16. 22:53
 6/18 A kérdező kommentje:
O vallasos meg minden, de akkor sem banik velem rosszabbul mint az itteni emberek. Sot, valamilyen szempontbol sokkal udvariasabb is, es mindig mindenrol megkerdezi a velemenyem meg egyutt fozunk, filmet is szoktunk nezni egyutt, szoval semmi ilyen parancsolgatas meg ilyesmi, most nem tudom, hogy csak en kepzelem be ezeket, vagy tenyleg ilyen. Semmi agresszio meg ilyesmi, mert engem ilyenekkel ijesztgettek, hogy verik a noket stb...
2014. jún. 16. 22:56
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Majd ha hozzámész akkor leszel a tulajdona.
2014. jún. 16. 22:57
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is muszlim a párom, de soha nem voltak ilyen kétségeim . Ha gondolod beszélhetünk priviben, htáha tudok segíteni:)
2014. jún. 16. 22:58
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
nekem is sziriai a ferjem , 12 eve vayunk egyutt es semmi gondunk sincs, nyaron soruzunk, gyerek elott jartunk bulizni, szabadabb es boldogabb vagyok ,mint sok oyan baratnom akinek magyar a ferje...illetve a baratnoim fele mar reg elvalt... ez ember fuggo.
2014. jún. 16. 23:03
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Mindegyik ilyen az elején.udvariasak,bájolognak,jópofáskodnak..

aztán jön a feketeleves ha feleségül vett.

Az egyik kollaganőm is így járt,ismertem a párját teljesen normálisnak tűnt,meg etette a barátnőmet,hogy így úgy nem tartja a vallását,összeházasodtak. Utána agyba főbe verte, állandóan napszemüvegben járkált a csaj,sietnie kellett haza munka uán,ha túlóráznia kellett sírvafakadt,hogy otthon ezért kapni fog a férjétől mert nem ért haza időben stb

Kutyából nem lesz szalonna,de majd megtanulod.

a véleményem : szóba sem állok arabokkal ,ugyanis számomra elfogadhatatlan,hogy olyan "erkölcsi normákat" képviselnek a vallásukra hivatkozva,ami megengedi,hogy nőket verjenek,erőszakoljanak,jobb esetben,rosszabb esetben pedig ártatlanokat öljenek meg.

Ez nem európai embernek való .

2014. jún. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!