Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lanyok, Nok! Ti osszehazasodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, Nok! Ti osszehazasodnatok egy sziriai ferfival vagy kizart dolog?

Figyelt kérdés
Szo sem lehet rola, vagy mar alapbol szoba sem allnatok vele?
2014. jún. 16. 22:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csak en eroltetem ezt a hazassag dolgot, o nem is akarja!! Pont ezek miatt. Meg csak fel sem emelte a hangjat egyszer sem.

Es en ezt erzem, egyaltalan nem ugy kell oket elkepzelni ahogyan a teveben latod oket, vannak akik nem olyanok. Es szazszor teljesebb az eletem vele, mint az allitolagos normalis europai emberekkel.

Felhaborit, hogy egyesek csak ugy masokra rateszik a belyeget, holott ok sem jobbak, csak azt hiszik magukrol, a fene nagy egojuk miatt...

2014. jún. 16. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már eldöntötted, minek kérdezgetsz minket?

Egyébként nem hiszem, hogy összeházasodnék, vagy randiznék ilyen férfiakkal. Nekem az északi típusú férfiak tetszenek, mind külsőre, mind mentalitásra. Nem érzem magam emiatt rossz embernek.

2014. jún. 16. 23:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem házasodnék össze vele.
2014. jún. 17. 00:00
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
az en parom is muszlim.. meg oda adobbak mint az " europaiak"....... nekem semmi gondom nincs vele. ja es amugy kurd iraki kurd
2014. jún. 17. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

14-es vagyok megint.

Ha gondolod irj privatot beszelgethetunk ott is :-)

2014. jún. 17. 00:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Más kultúra, hit, szokások, törvények, más gyökerek.
2014. jún. 17. 08:03
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Még ha normális is és össze is házasodtok, a helyedben akkor sem tennem be a lábamat az ő hazájába, legalábbis a feleségeként.
2014. jún. 17. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:
22%

Ahogy egy szír barátom mondta egyszer: Nálunk is vannak alkoholista, asszonyverô, hûtlen férjek, mégsem fogadnak a magyar lányok cölibátust...

Náluk is vannak rossz, és jó férjek is. Egy európaihoz képest sokkal családcentrikusabbak, vigyázzák, óvják a kedvesüket, és igen, ôk még nem nôiesedtek el, igazi férfiak. Cserébe ôk is a klasszikus nôi szerepet várják el a kedvesüktôl.

Igen, féltékenyek. Igen, szeretik, ha övék a döntésekben az utolsó szó. De azok, akik itt élnek, már elfogadják azt is, hogy a nô is önálló, velük egyenértékû partner.

Nem mindenkinel való arab/muszlim férj. De tucatnyi példát ismerek, ahol jól mûködik a vegyesházasság. Ez az adott felek személyiségétôl függ.

2014. jún. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!