Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feleség az, aki nem tud jól vasalni és így nem vasalja ki a férje ingeit?
tegnap 22:26
Más is feleség és anya, csak emellett még más ambíciói is vannak az életben. :) Vannak itt orvosnők, ügyvédnők, közgazdászok, szóval érted, akik elértek mást is az életben, mint gyerekeket, meg férjurat, az életterük pedig nem a ház-spar-piac útvonalra korlátozódik. Nem középkori szinten tengetik az életüket. Erre írták páran, hogy buta vagy. Ez a "pá" egyébként kiválóan reprezentálja a szintedet. :)
Nem gondolom, hogy egy feleség milyenségét az határozná meg, hogy tud-e vasalni vagy nem. Ugyanakkor ez nem olyan dolog, ami lehetetlen, gyakorlással megtanulható. Ha nem tudnék vasalni, addig gyakorolnék, míg nem menne szépen. Nem azért, mert a férjemnek így tetszene, alapvető elvárás magammal szemben, hogy mindent meg tudjak csinálni az otthonomban, még ha nem is gyakorolnám aktívan.
És milyen férfi az, aki nem vasalja ki magának a cuccait, annak ellenére, hogy van 2 egészséges keze? Elárulom: egy lusta dög.
Van kezed, csináld meg te, ha te vagy a férj.
Miért is kéne mindent a nőnek csinálni? Ki a feleség? az anyád?
Nem olvastam a válaszokat. Lepontozhattok, de én UTÁLOK vasalni. Nem tehetek róla, ez az egy, amit gyűlölök. A férjemnek az elején elmondtam ezt a nagy hiányosságom és sajnos biztosíthattam arról, hogy nem fogok vasalni.
Megoldás:
-szépen kell teregetni
- VASALÁSMENTES ingek. Mivel ezek nagyon drágák boltban ezért én az angexben, hádában veszem őket vadiújan pár száz forintért. Szinte csak ilyenjei vannak a férjemnek. Szereti ő is, mert nagyon szép és minőségi darabok, kellemes viselet.
Hát... én:
1. gombfóbiás vagyok, hozzá sem bírok érni gombokhoz, oda se tudok menni egy férfihez, akin gombos ruha van... ennyit az ingről.
2. soha semmit nem vasalok, csak a sötétítőfüggönyt 4évente, amikor visszateszem.:) Ennyit a vaslásról.
49-es vagyok.
Azt elfelejtettem mondani, hogy semmi értelmét nem látom a vasalásnak, mivel az égvilágon semmiféle különbséget nem látok a vaslat és a nem vasalt tárgy között. Tehát hiába is vasalnék, egyáltalán nem látom, mikor van kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!