Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feleség az, aki nem tud jól vasalni és így nem vasalja ki a férje ingeit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 21:31
11/55 anonim válasza:
Milyen férj az aki nem tudja kivasalni a saját ingét?:D
13/55 anonim válasza:
Aki inget hord, tanulja meg kivasalni is.
Apu is ki tudja vasalni a sajt ingeit (bár nincs rá szükség, de ha valamiért neki kell kivasalnia, meg tudja csinálni).
14/55 anonim válasza:
Erre van a feleség? Vasalásra?
Remélem, azért általában ennél fontosabb dolgok kötik össze a párokat :)
15/55 anonim válasza:
Most a bejárónőd, vagy a feleséged?
16/55 anonim válasza:
Gondolom minden mást a segged alá rak és ezt "nem tudja",h hátha feléred ésszel és kivasalod magadnak.
17/55 anonim válasza:
Hagyjátok, ma már volt egy ilyesmi kérdése, csak a nőket szidja :)
18/55 anonim válasza:
Tetováltass magadra inget, azt nem kell vasalni.
19/55 anonim válasza:
Pff a szégyentelen! Szerencsétlen pasas, így kénytelen lesz magának csinálni. Nem is biztos, hogy ezt a rettenetes, szörnyű problémát kibírja a kapcsolat.
20/55 anonim válasza:
hát én ugy gondolon hogy a nő dolga hogy mosson főzzön, takarítson, meg persze vasaljon is. lássa el a férjét, gyerekét, de lehet hogy én vagyok maradi
egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!