Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az asszonyoknak mindenbe beleszolniuk?
Gyerekkoromban azt gondoltam, hogy ha majd megnövök, "bármit" megtehetek (estig tv, későn fekvés, csokievés...gyermekkori álmodozások).
40 múltam, de rosszabb a helyzet, mint valaha gondoltam. Dolgozom, másodállás, aztán itthoni teendők, kölkök, mellé az asszony mindenhez hozzáértő tanácsai, de a legrosszabb a nevelés!
-Most miért is kell inni egy sört?, (néha hétvégén előfordul)
-Már a második cigidet szívod,
-nincs semmi dolgod? (ha véletlenül leülök bent)
-csináljuk meg, hozzuk be, rakjuk át...a kivitelezés természetesen már 1. szám 1. személyben nekem szól
Alig várom, hogy este lefeküdjön a család és egy kicsit olvasgathassak, internetezgethessek úgy, hogy nem szól senki semmiért, csak aztán halkan kell mellé bújnom az ágyba, mert ha felkel és meglátja, hogy elmúlt éjfél, már kapom is a fejmosást.
Vannak itt olyan nők, akik magukra ismernek? Mert elég sok ismerősömnél hasonló állapotok uralkodnak! Őszintén, ez miért jó? Nejemtől már kérdeztem, de mindig megsértődik!
Nem a családos élet ilyen, rosszul választottatok.
Általában lehet korrigálni
Van akinek ilyen kötekedős a természete, uralkodni akar a másikon. De azért az esetek nagy részében egyszerűen annyi történik, hogy az "elsárkányososdott" fél (mindegy hogy nő vagy férfi), egyszerűen már megunta, hogy ha szépen mond/kér valamit az maximum hosszú könyörgés után történik csak meg. Már nem "fárasztja" magát, hanem rögtön erélyesen, "kötekedve" szól. Ha eljutnak arra a szintre, hogy nem lehet semmit normálisan megbeszélni, mert valaki rögtön megsértődik, onnan már nagyon nehéz vissza fordulni. Ha valaki rászánja magát, hogy valakivel összeköltözzön, akkor igenis rugalmasnak kell lenni.
Ez van sajnos, az élet nem tündérmese.
Tőlünk kérdezed?
Ember, hát ki volt, aki kiválasztotta ezt a nőt feleségül??
Nekem ez nagyon furcsa.
Nalunk sohasincs olyan, hogy ezt csinald meg ezt tedd ide, mit csinalsz, miert iszol egy sort, kavet, teat stb.
Ilyen napi dolgokat szo nelkul csinalja meg mindkettonk, ha meg nincs kedve akkor megcsinalja masnap, vagy a masikunk.
Komolyabb dolgokrol szokott csak szo esni pl. festes, vagy valami elromlott, esetleg tenyleg nagytakaritas.
Meg valaki itt irta, hogy este 10-ig teszi rendbe a konyhat. Hat nalunk este 8 utan nincs semmi ilyen melo, akarmi is van, este 8-tol pihenes, majd meglesz masnap, senki se csinalja meg helyettunk. Vegulis nem mi vagyunk a lakasert, hanem forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!