Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az asszonyoknak mindenbe beleszolniuk?
Gyerekkoromban azt gondoltam, hogy ha majd megnövök, "bármit" megtehetek (estig tv, későn fekvés, csokievés...gyermekkori álmodozások).
40 múltam, de rosszabb a helyzet, mint valaha gondoltam. Dolgozom, másodállás, aztán itthoni teendők, kölkök, mellé az asszony mindenhez hozzáértő tanácsai, de a legrosszabb a nevelés!
-Most miért is kell inni egy sört?, (néha hétvégén előfordul)
-Már a második cigidet szívod,
-nincs semmi dolgod? (ha véletlenül leülök bent)
-csináljuk meg, hozzuk be, rakjuk át...a kivitelezés természetesen már 1. szám 1. személyben nekem szól
Alig várom, hogy este lefeküdjön a család és egy kicsit olvasgathassak, internetezgethessek úgy, hogy nem szól senki semmiért, csak aztán halkan kell mellé bújnom az ágyba, mert ha felkel és meglátja, hogy elmúlt éjfél, már kapom is a fejmosást.
Vannak itt olyan nők, akik magukra ismernek? Mert elég sok ismerősömnél hasonló állapotok uralkodnak! Őszintén, ez miért jó? Nejemtől már kérdeztem, de mindig megsértődik!
Miért választottad a családos életet?
Komolyan kérdem, én nő vagyok, és nekem sem hiányzik, hogy másokhoz alkalmazkodjak.
Elvettél egy őrmestert, aki egész nap csak osztja az észt.
(Pedig valószínűleg, neki sincsen.)
Én nem értem, mire jó a másik zrikálása... Fáradtan, a munkából hazaérve nyugiban kéne lenni. Ahogy nekem jól esik elszürcsölgetni egy limonádét és feltenni a lábamat, a férjem mért ne sörözhetne?
Igazából nem szabadna hagyni, hogy zsarnokoskodjon... Sose bírtam a papucs férfiakat, és ismeretségi körömben is annyi van. Nem kell a férfinak se zsarnoknak lenni, de azért ha a nő hisztigép, meg lehet szabni a határokat. A szüleim boldog házasok több, mint 30 éve, 22 évig otthon éltem és sosem hallottam ehhez hasonló szövegeket se pro, se kontra.
26/N
Én már elváltam ugyan, de éppen ezért nem szeretetnék újra valakivel együtt élni. Van kapcsolatom, de a non-stop cseszegetést nem bírnám elviselni újra. Sajnálatosan ha együtt él az ember valakivel, akkor felhatalmazva érzi rá magát, hogy bele okoskodjon mindenbe.
Mondjuk én nő vagyok, de ezt tapasztaltam meg amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!