Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beleszólniuk ebbe...

Miért kell beleszólniuk ebbe a családomnak? Miért nem mindegy nekik?

Figyelt kérdés

Lassan betöltöm a 18-at és jövő nyáron megyek plasztikai sebészetre, mellműtétre. Undorító a mellem, 11 évesen 120 kg voltam a pajzsmirigyem miatt, képzelhetitek, hogy néz ki, most 64 kg vagyok.

Konkrétan 1 tenyérnyi hely van a 2 mellem között, lóg, semmi formája... Undorítónak tartom, de szó szerint. Undorodom hozzáérni.

A családom képtelen ezt megérteni, nagyon ellene vannak. Ráadásul magánorvoshoz fogok menni, csak jó tapasztalatokat hallottam róla, tehát ettől sem kéne ennyire félniük. Azzal zsarolnak, hogy kidobnak, ha megcsináltatom...

17/L

2012. nov. 29. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha elmúlsz 18, és a saját pénzedből van, akkor szíved joga. Aztán vagy megbánod, vagy nem. De én utálom a műmelleket. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2012. nov. 29. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Egy nem mellékes kérdés: miből finanszíroznád?
2012. nov. 29. 16:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem a többi ember véleményére adok, hanem a saját magaméra.

Ilyen ocsmány melle szerintem másnak nincs is, tényleg 1 tenyérnyi hely van a 2 között, a mellbimbóm a föld felé néz, nem normálisan előre, mint másnak..

Amúgy olyan csepp alakút akarok, nem azt a nagyon természetelleneset.

2012. nov. 29. 16:18
 4/12 anonim válasza:
100%

Ha tényleg ennyire szeretnéd, csináltasd meg :) Szerintem úgyse fognak kidobni, csak fenyegetőznek.

Én a fülemet műtettem meg néhány hét múlva, de mellettem kiáll a családom.

17/L

5/12 A kérdező kommentje:
13 éves korom óta erre gyűjtök, minden nyarat végigdolgozok.
 6/12 anonim ***** válasza:

a.) A családod biztos félt az altatástól vagy hogy valamit elrontanak.

b.)A családodnak buta a gondolkodásmódja :"Jaj mit fognak mondani az emberek" "jaj , mit fognak gondolni az emberek".

c.)Lehet úgy gondolják hogy másra kellene költened a pénzt.

2012. nov. 29. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, ez a tipikus hozzáállás :)

Meg kell magyarázni nekik hogy nem dinnyényi műmájer melleket szeretnél, hanem normálisakat.

Hány mellrákos nő van aki kénytelen plasztikáztatni mert kivágták a fél mellét? Meg sem látszik rajtuk.

Anyósom barátnőjének is "műmelle" van, és senki nem tud róla. Neki is mellrákja volt.

2012. nov. 29. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Meg értelek. Igaz nekem más gond van a melleimmel de tudom milyen rossz érzés úgy élni hogy nem tökéletesek.
2012. nov. 29. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból ellenzem a mű cicit.

De ilyen, indokolt esetben azt mondom, csináltasd meg! Nem értem, hogy a családod miért nem hajlandó ezt elfogadni.

2012. nov. 29. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A 6-os jól mondja, szerintem is azok közül lehet valami a bajuk.

Azt mondtad már nekik, hogy nem dinnyéket akarsz növeszteni?

Szerintem korrekt dolog, ahogy akarod, amit, meg is dolgoztál érte. Nem egy histis pláza cica vagy, aki unja a régi méretét. A tiéd indokolt eset.

Kidobni biztosan neö fognak. Max nem kisérnek el a vizsgálatokra. De ha aggódnak a kórházban tuti meglátogatnak majd.

2012. nov. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!