Miért kell beleszólniuk ebbe a családomnak? Miért nem mindegy nekik?
Lassan betöltöm a 18-at és jövő nyáron megyek plasztikai sebészetre, mellműtétre. Undorító a mellem, 11 évesen 120 kg voltam a pajzsmirigyem miatt, képzelhetitek, hogy néz ki, most 64 kg vagyok.
Konkrétan 1 tenyérnyi hely van a 2 mellem között, lóg, semmi formája... Undorítónak tartom, de szó szerint. Undorodom hozzáérni.
A családom képtelen ezt megérteni, nagyon ellene vannak. Ráadásul magánorvoshoz fogok menni, csak jó tapasztalatokat hallottam róla, tehát ettől sem kéne ennyire félniük. Azzal zsarolnak, hogy kidobnak, ha megcsináltatom...
17/L
Nem a többi ember véleményére adok, hanem a saját magaméra.
Ilyen ocsmány melle szerintem másnak nincs is, tényleg 1 tenyérnyi hely van a 2 között, a mellbimbóm a föld felé néz, nem normálisan előre, mint másnak..
Amúgy olyan csepp alakút akarok, nem azt a nagyon természetelleneset.
Ha tényleg ennyire szeretnéd, csináltasd meg :) Szerintem úgyse fognak kidobni, csak fenyegetőznek.
Én a fülemet műtettem meg néhány hét múlva, de mellettem kiáll a családom.
17/L
a.) A családod biztos félt az altatástól vagy hogy valamit elrontanak.
b.)A családodnak buta a gondolkodásmódja :"Jaj mit fognak mondani az emberek" "jaj , mit fognak gondolni az emberek".
c.)Lehet úgy gondolják hogy másra kellene költened a pénzt.
Na látod, ez a tipikus hozzáállás :)
Meg kell magyarázni nekik hogy nem dinnyényi műmájer melleket szeretnél, hanem normálisakat.
Hány mellrákos nő van aki kénytelen plasztikáztatni mert kivágták a fél mellét? Meg sem látszik rajtuk.
Anyósom barátnőjének is "műmelle" van, és senki nem tud róla. Neki is mellrákja volt.
Én alapból ellenzem a mű cicit.
De ilyen, indokolt esetben azt mondom, csináltasd meg! Nem értem, hogy a családod miért nem hajlandó ezt elfogadni.
A 6-os jól mondja, szerintem is azok közül lehet valami a bajuk.
Azt mondtad már nekik, hogy nem dinnyéket akarsz növeszteni?
Szerintem korrekt dolog, ahogy akarod, amit, meg is dolgoztál érte. Nem egy histis pláza cica vagy, aki unja a régi méretét. A tiéd indokolt eset.
Kidobni biztosan neö fognak. Max nem kisérnek el a vizsgálatokra. De ha aggódnak a kórházban tuti meglátogatnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!