Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beleszólniuk ebbe...

Miért kell beleszólniuk ebbe a családomnak? Miért nem mindegy nekik?

Figyelt kérdés

Lassan betöltöm a 18-at és jövő nyáron megyek plasztikai sebészetre, mellműtétre. Undorító a mellem, 11 évesen 120 kg voltam a pajzsmirigyem miatt, képzelhetitek, hogy néz ki, most 64 kg vagyok.

Konkrétan 1 tenyérnyi hely van a 2 mellem között, lóg, semmi formája... Undorítónak tartom, de szó szerint. Undorodom hozzáérni.

A családom képtelen ezt megérteni, nagyon ellene vannak. Ráadásul magánorvoshoz fogok menni, csak jó tapasztalatokat hallottam róla, tehát ettől sem kéne ennyire félniük. Azzal zsarolnak, hogy kidobnak, ha megcsináltatom...

17/L

2012. nov. 29. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is lefele néznek a mellbimbóim és tenyérnyi hely is van köztük (bár nekem kicsi kezem van). B-s mindig panaszkodok rá de én nem feküdnék kés alá. Egyébként nem hiszem hogy kidobnának ezért bár te tudod hogy alapjában véve mennyire szeretnek és támogatnak. Csak félnek a rossz döntéstől. Én is sok olyat láttam már hogy elrontották, meg egy csajnak volt két szilikonja simán bennt a szekrényben és az egyikből csak úgy elpárolgott a "cucc" pedig nem eresztett nem volt lyukas
2012. nov. 29. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is megcsináltatnám a helyedben. Én a család nő tagjait próbálnám első körben puhítani. Anyukádat például, hogy ő hogyan érezte volna magát ilyen mellekkel 17 évesen. Esetleg kérd meg, hogy kísérjen el valamelyik előzetes vizsgálatra, mert szükséged lenne az ő támogatására és véleményére (na és az sem utolsó szempont, hogy akkor ő is láthatja a dokidat meg az általad választott implantátum méretét, hogy nem két gimnasztikai labdát fogsz viselni)
2012. nov. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!