A cigány asszonyoknak mennyi köze van a valódi jósláshoz? Többi lent.
Mármint az aluljárósakról tudom mekkora kamuk, eddig is tudtam, de a minap azért direkt megnéztem mit mondanak, hát égtelen baromságokat, amit az ember hallani akar, de ott buktak le a legjobban, amikor a jelenlegi életemről találgattak és mindent rosszul mondtak. :D
No de amire kíváncsi lennék az ezotériában, okkultizmusban, mágiában járatosoktól, hogy valamikor, valahol valóban volt valamennyi érzékük a jósláshoz? Amikor még nem ilyen Jézus szeretete baromságokkal jöttek, akkor tényleg tudtak valamit a csillagjegyekről stb.? (bocs, én magam sem vagyok nagyon járatos a jóslásban)
Trolloknak és szkeptikusoknak pedig előre: Haha! Viccesek vagytok, értem a poént, nem hisztek semmi ilyesmiben. Na, léphetünk tovább, nem rátok vagyok kíváncsi.
Nekem volt találkozásom eggyel. Az utcán kérte, adjam a tenyerem: "Kedves, adsza a tenyered, hadd jóslok neked!".
Elkezdett jósolni: "Van egy gyereked, de hamarosan meg fog halni szegény."
Mondom:"De nincs!"
A válasza:"Persze kedvesszkém, mer most hótt meg!"
Na mondom, inkább nem vitatkozok vele és rántottam volna el a kezem, de még fogta és olvasott tovább benne:"De lááátom, hogy a sorsss az egyik kezével elvész, a másikkal ad majd neked kedvessz! Nyerni fogsz szok pénzt!"
Mondom, az jó lesz.
Ezután tartotta a kezét egy kis előlegért, gondolom a nyereményből. Dobtam neki egy 100-ast. Elkezdett gurulni a járdán. Na nem a vénasszony, hanem a százas. Az öregasszony meg utánaugrott, felkapta és nézegette: "Drágasszág, drágassszágom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!