Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az asszonyoknak mindenbe beleszolniuk?
Gyerekkoromban azt gondoltam, hogy ha majd megnövök, "bármit" megtehetek (estig tv, későn fekvés, csokievés...gyermekkori álmodozások).
40 múltam, de rosszabb a helyzet, mint valaha gondoltam. Dolgozom, másodállás, aztán itthoni teendők, kölkök, mellé az asszony mindenhez hozzáértő tanácsai, de a legrosszabb a nevelés!
-Most miért is kell inni egy sört?, (néha hétvégén előfordul)
-Már a második cigidet szívod,
-nincs semmi dolgod? (ha véletlenül leülök bent)
-csináljuk meg, hozzuk be, rakjuk át...a kivitelezés természetesen már 1. szám 1. személyben nekem szól
Alig várom, hogy este lefeküdjön a család és egy kicsit olvasgathassak, internetezgethessek úgy, hogy nem szól senki semmiért, csak aztán halkan kell mellé bújnom az ágyba, mert ha felkel és meglátja, hogy elmúlt éjfél, már kapom is a fejmosást.
Vannak itt olyan nők, akik magukra ismernek? Mert elég sok ismerősömnél hasonló állapotok uralkodnak! Őszintén, ez miért jó? Nejemtől már kérdeztem, de mindig megsértődik!
Ez nem papucsság kérdése, vannak olyan nők, akik kiszívják még a lelket is akármilyen életerős hapsiból is.
És vannak teljesen normális, nyugodt, jófej feleségek, akikkel békében el lehet éldegélni 70 éven keresztül.
Nekem is van egy rokonom, 50 év körüli nő, férfi mellette egyhuzamban nem bírta ki pár hónapnál tovább. Egyszerűen borzalmas modora van, valahogy minden férfihoz úgy áll, mintha az összes a beosztottja lenne, én örülök, ha nem látom több hónapon keresztül.
11-es, de egy életerős, határozott férfi miért tűri, hogy halálba zrikálják?
Az én páromat kenyérre lehet kenni, de egyszer próbálnám ilyen hülyeségekkel cseszegetni, menekülne rögvest.
Szerencsés nõ a feleséged, hogy ilyen férjet talált,akit szekálhat,feleségként ugyanezt élem.Pedig mindent magamtól csinálok , viszont a tiszteletet és a becsületet nem kapom meg,ha a fejemre állok akkor sem.
Ha megcsaltam volna, lusta lettem volna, a gyerekeimre rátojtam volna stb. akkor rendes lenne hozzám.
Az ilyenfajta nõket vagy férfiket jobban tisztelik.
Alapvetően a feleséged viselkedését tartom elég gáznak, és furcsa, hogy ez a beszólogatás megbeszélhetetlen...
De az is igaz, sírva fakadnék, ha a férjem a gyermekeinket "kölkök"-nek nevezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!