Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek errőla hozzáállásról?
A férjem szerint kihasználás az, hogyha megkérem hogy jöjjön elém és vigyen haza, amikor hosszabb utazásról jöttem meg.
Nem jött elém és képes volt hagyni, hogy este későn egy órát várjak a buszra. A kocsiút egyébként 10 perc lett volna.
Ha tényleg igaz, hogy mindig csak te segítesz, ő meg semmit, akkor nem kellett volna hagyni, hogy a fejedre nőjön.
Ha szívességet kér, neked sem kell megcsinálnod, van két keze, két lába, nem is kisbaba már, megoldja.
40.ik őszintén szólva az apám nevezte el ezt az alakot herének,mert nagyon készséges arcát mutatta,amíg be nem ette magát,aztán mikor apám is látta milyen egy költözés alkalmával,mikor megkérte,h segítsen neki a bútorok kivitelénél megtagadta őkelme,h ő nem emel,mikor tudtuk,h semmi baja sincsen és szegény öreg apám köpni nyelni nem tudott,h a szintén idős barátját kellett felhívnia,mert őkelme erős,egészséges 24 éves ffi ezt szintén hasonlóan,mint a kérdezőnél kikérte magának.
Apám nevezi az ilyen férfiakat herének.
"hosszabb utazásról jöttem meg"
Az a véleményem, hogy elhallgatod az igazat!!
Ha csak a férfigyűlölő gyíkos-kórus szajkózására vagy kíváncsi, az más.
Én viszont meghallgatnám a férjed verzióját is, hogy milyen "hosszabb utazásodhoz" kellene még neki jó képet is vágnia??
Nekem sántít, hogy nem írsz arról, hogy merrefelé, kikkel és mennyi időt töltöttél,
amíg ő itthon dolgozott?!
47-es:-)
"Egy méhcsaládot kb. 60 ezer dolgozó és ezer ún. here alkot. A herék feladata kizárólag az anyaméh megtermékenyítése."
Kemény munkájukat, maradéktalanul teljesítik. Ne bánts őket alaptalanul:-)
Lehet, hogy a férjnek is a "herékkel" volt problémája?!
Már amik tulajdonosával a felesége a "hosszú utazása" alatti az idejét töltötte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!