Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy nem zárhat be?
Figyelt kérdés
Reggelente elmegy munkába, elviszi a kulcsokat, és én itt kukulok bezárva. Már milliószor mondtam neki, hogy ez így nem rendszer. Szerinte foglaljam le magam a házimunkával, vagy tanuljak, vagy ha hiányzik a levegő, menjek a balkonra.
Internet napközben nincs, mert ne fogyasszunk sokat.
Ez megy egész héten, szombaton van csak otthon, akkor mehetünk valahová.
Már alig várom, hogy találjak munkát, mert ez így nem oké.
Akárhányszor felhozom, hogy levegőre van szükségem, mindig csak veszekszünk, és másnap ugyanúgy elviszi a kulcsokat.
Egyébként te se vagy normális kérdező, már az első alkalom után húztam volna a csíkot, nemhogy még vitatkozzak vele. Milyen már, menj a balkonra levegőzni, lehet onnan dobtam volna ki.
2014. jún. 23. 21:38
22/35 anonim válasza:
Kérj segítséget, mert ennek nem lesz jó vége. Családod tudja, hogy bezár? Vagy barátok? Mondd el nekik, es kerd, hogy segítsenek. Azonnal elköltöznék a helyedben, mert a párod nem normális.
2014. jún. 23. 21:40
23/35 anonim válasza:
Tényleg nem vagy rendben, ha ezt tűröd!!!!! Menekülj!!!! Bárhol jobb, mint ott!
2014. jún. 23. 22:07
24/35 anonim válasza:
Hogy lehet ezt tűrni?
2014. jún. 23. 22:16
25/35 A kérdező kommentje:
Elméletben csak nem szeretné, ha bajom esne odakint. De otthon egyedül is történhet valami.
12-13 órát alszom, mert egyszerűen nem bírom elviselni a magány és a bezártságot.
Nincs hová mennem. A szüleimhez nem akarok, nagyon rossz volt otthon.
2014. jún. 23. 22:19
26/35 anonim válasza:
Áruld már el, hogy így hogyan keresel munkát?
"Már alig várom, hogy találjak munkát, mert ez így nem oké."
Hogyan mész el egy interjúra?
2014. jún. 23. 22:22
27/35 anonim válasza:
Miért nincsen saját kulcsod? És ha tűz van, benn égsz?
Damu Rolandot azért ítélték börtönre, mert asszem 20 percre bezárta a barátnőjét.
2014. jún. 23. 22:30
28/35 anonim válasza:
Duma Rolandot azért ítélték börtönre, mert kiverte a szart is a barátnőjéből mielőtt bezárta 20 percre.
2014. jún. 23. 22:56
29/35 anonim válasza:
Te sehogy, úgyis maximum kiröhögne aztán lekeverne pár pofont. bízd a rendőrökre, majd ők "elmagyarázzák" neki. És hogy hova menj? Bárhova, a szüleid gondolom nem tartottak bezárva, tőlük legalább el tudnál járni interjúra és ha már van állásod egy szobát tudsz bérelni, azt a kis időt meg csak kibírod. Nem tudom elképzelni, hogy ennél a szüleidnél rosszabb lehet és ott nem kéne sokáig maradnod. A barátod nem normális, most még csak bezár de bármiben fogadnék, hogy pár hónap múlva összevissza fog verni.
2014. jún. 23. 22:58
30/35 anonim válasza:
Ez kamu. Mi az, hogy egy lakáshoz össze-vissza egyetlen használható kulcs van? Még a mamámék lassan száz éves házához is több lakás kulcs tartozik. Egy átlagos lakáshoz/házhoz pedig ma legalább kettő, de inkább három, plusz pótkulcs. Ha meg mégsem kamu, akkor meg ilyet csak azzal lehet megtenni, aki hagyja. Velem ilyet biztosan nem tudna megtenni senki, mert neki megyek, aztán miután kuksolt bezárva egy-két napot a fürdőbe, megtudná, hogy mit, merre :DD. Na, jó nem biztos, de ilyet nem lehet hagyni. A férjed egy elmebeteg, de komolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!