Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy magyarázzam meg a páromna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy nem zárhat be?

Figyelt kérdés

Reggelente elmegy munkába, elviszi a kulcsokat, és én itt kukulok bezárva. Már milliószor mondtam neki, hogy ez így nem rendszer. Szerinte foglaljam le magam a házimunkával, vagy tanuljak, vagy ha hiányzik a levegő, menjek a balkonra.

Internet napközben nincs, mert ne fogyasszunk sokat.

Ez megy egész héten, szombaton van csak otthon, akkor mehetünk valahová.

Már alig várom, hogy találjak munkát, mert ez így nem oké.

Akárhányszor felhozom, hogy levegőre van szükségem, mindig csak veszekszünk, és másnap ugyanúgy elviszi a kulcsokat.

2014. jún. 23. 20:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
88%
Én pofáncsapnám a palacsintasütővel.
2014. jún. 23. 21:04
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Én összepakolnék este, amikor alszik és még korán, mielőtt felkel elmennék. Persze vinném a kulcsokat és rázárnám az ajtót.
2014. jún. 23. 21:06
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Csinaltassal kulcsot magadnak ez igy nem elet.Egy allatot nem tartunk igy nehogy meg egy embert.Ennek a fiunak valami baja van.
2014. jún. 23. 21:08
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

És ha rosszul leszel vagy tűz üt ki?

Ez tök alap, hogy valaki nem lehet bezárt lakásban.

Nekem minek kell ilyen pár? Elmebeteg! De ha hagyod, te is zakkant vagy.

2014. jún. 23. 21:10
 15/35 anonim ***** válasza:
91%
És attól jobb lesz, hogy kulcsot csináltat, bár mikor is csináltathatna, akkor is ezzel a nyomival él. Legközelebb mit akar vele tenni?
2014. jún. 23. 21:11
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
De miert zar be?? Attol fel hogy elhagyod vagy eroszakkal tart ott?? Vagy hogy alakult ez ki nalatok?? Ez nagyon nem normalis dolog.Se internet napkozbe ez inkabb rabszolgasor.Se baratokkal talalkozni semmit ez egy borton.Menj es masoltass kulcsot akar titokba ha nem engedi aztan menj el tole de amilyen gyorsan csak tudsz.
2014. jún. 23. 21:22
 17/35 anonim ***** válasza:
87%
Én ezen a kérdésen ki vagyok akadva.
2014. jún. 23. 21:25
 18/35 anonim ***** válasza:
86%
Hányadikon laktok? :)
2014. jún. 23. 21:28
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

De, sajnos megtörténhet. A következő az lesz, hogy a telefont el fogja venni, Internetet ugye már lekapcsolta napközben. Utána csak kinyúlt pulóverben mehetsz vele az utcára, csak neki legyél szép otthon. Aztán beszögeli az ablakot az ajtón, hogy még levelet se tudj átvenni, az ugyanis flörtölésnek minősül a postással.

Ez egy pár éve megtörtént eset volt.

Én a helyedben egyik nap, amikor dolgozik, összeszednék mindent, az ajtót kitörném, és vissza se néznék, mielőtt TÉNYLEG elzár TELJESEN a külvilágtól.

2014. jún. 23. 21:31
 20/35 anonim ***** válasza:
83%
Aztán ki ellenőrzi, hogy nap közben bekapcsolod-e a gépet vagy sem?
2014. jún. 23. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!