Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy nem zárhat be?
Reggelente elmegy munkába, elviszi a kulcsokat, és én itt kukulok bezárva. Már milliószor mondtam neki, hogy ez így nem rendszer. Szerinte foglaljam le magam a házimunkával, vagy tanuljak, vagy ha hiányzik a levegő, menjek a balkonra.
Internet napközben nincs, mert ne fogyasszunk sokat.
Ez megy egész héten, szombaton van csak otthon, akkor mehetünk valahová.
Már alig várom, hogy találjak munkát, mert ez így nem oké.
Akárhányszor felhozom, hogy levegőre van szükségem, mindig csak veszekszünk, és másnap ugyanúgy elviszi a kulcsokat.
És ha rosszul leszel vagy tűz üt ki?
Ez tök alap, hogy valaki nem lehet bezárt lakásban.
Nekem minek kell ilyen pár? Elmebeteg! De ha hagyod, te is zakkant vagy.
De, sajnos megtörténhet. A következő az lesz, hogy a telefont el fogja venni, Internetet ugye már lekapcsolta napközben. Utána csak kinyúlt pulóverben mehetsz vele az utcára, csak neki legyél szép otthon. Aztán beszögeli az ablakot az ajtón, hogy még levelet se tudj átvenni, az ugyanis flörtölésnek minősül a postással.
Ez egy pár éve megtörtént eset volt.
Én a helyedben egyik nap, amikor dolgozik, összeszednék mindent, az ajtót kitörném, és vissza se néznék, mielőtt TÉNYLEG elzár TELJESEN a külvilágtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!