Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy az hogy orálisan kielégített engem egy csaj, az nem megcsalás, hiszen hozzá sem nyúltam!?
Márpedig báttya,ez is megcsalás!Lesz#pták a farkad?Élvezted?Megvolt az űrités?Naná!:))
Képzeld csak ha a csajod kinyalja,szopogatja a csiklóját egy pasi orgazmusig,,,nos neked sima ügy lenne?
Pasim lennél nem tennéd ablakba amit ezért kapnäl,a ribiddel eggyütt!!!
Ne megmagyarázni akard.. ezt úgy sem fogod tudni kimagyarázni. Igenis megcsaltad a párodat, vállald a következményeit!
Örülj, hogy nem képelt fel a barátnőd, amikor elmondtad neki, hogy ez nem megcsalás végül is, mert nem nyúltál hozzá. Dehogynem, ez kőkeményem megcsalás, úgyhogy vállald fel, hogy ilyet tettél!!
pedig ez tényleg nem megcsalás.
ennyi erővel bekenhetted volna a farkadat májkrémmel és szólhattál volna a kutyádnak, hogy nyalja le rólad.
komolyan nem értem...tiszta hülyék a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!