Hogy magyarázzam el a páromnak, hogy az nem jó fogyókúra ha hajnali 4-től este 5-ig csak egy zsemlét eszik?
Hát ez tényleg nagyon kevés így, ráadásul a főzeléket meg - véleményem szerint - pont nem este kéne enni. :s
sokkal jobban járna, ha normálisan, de mértékkel étkezne. De, hogy ezt hogy magyarázd el neki, azt nem tudom. :( A nők sokszor "beleőrülnek" a fogyókúrájukba, egyik barátnőmnek próbálom már egy ideje mondani, hogy túlzásba esett, de nem érdekli. Hónapokkal ezelőtt nagyon jól nézett ki, mikor lefogyott olyan 50 kg-re, meg is dicsérte mindenki. Most meg már olyan, mint aki a halálán van, kb. 42 kg, és borzalmas. De ő még fogyni akar. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__27..
Mutasd meg neki az utolsó válaszomat innen, nincs kedvem most átfogalmazni és lepötyögni az egészet, de benne van a lényeg.
Köszönöm. Megmutattam a páromnak, de nem érdekli.
Most mit csináljak? Nem akarom, hogy jojó effektusba kerüljön és még kövérebb legyen szegénykém.
Jól le írta flash csak egy apróságot kihagyott.
A kalóriát az izmok falják, ha valaki koplal akkor a teste hülye lenne pár hét alatt felélni az összes tartalékot, hisz lehet hogy hónapokig ínséges időszak következik, a tartalék felhasználása mellett az izmokat is lebontja hogy kevesebb kalóriára legyen szükség és tovább kitartson a tartalék.
Ha valaki debil akkor erre mondhatja azt hogy őt nem érdekli az izomzata csak az a baj hogy ilyen kicsi kalóriaigénnyel hamarabb épül le az immunrendszer és kezd el hullani a haj meg a fogak a tápanyaghiány miatt, minthogy elfogyna a tartalék amihez a test a túlélés érdekében ragaszkodik. Mellékesen megjegyzem a szív is egy izom ,hátha valakinek nem ugrik ez be egyből a koplalásról.
Most az a baj ezzel a kérdésedre nem válaszoltam. Mégiscsak rá kéne ilyeszteni valahogy meg megmutatni neki az egészséges alternatívát, mert ha így fogyik le nagyon szarul fog kinézni és a lecsökkent kalóriaigény miatt már viszonylag kevés ételtől is hízni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!